ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ - ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 4-2



Ένα παλιό δημοσιογραφικό κλισέ έκανε λόγο για γκολ και θέαμα. Κάτι τέτοιο αποτυπώθηκε έμπρακτα στη σαββατιάτικη (25/02) εξ αναβολής αναμέτρηση μεταξύ Ένωσης Ερμιονίδας και Λουτρακίου για την 16η αγωνιστική και τον 3ο όμιλο στη Γ’ Εθνική.
Οι Κορίνθιοι αιφνιδίασαν στο 6ο λεπτό χάρη σε δυνατό σουτ του Πονηρού. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι απείλησαν με ξαφνικό βολέ του Σελμανάι από μακριά στο 13’ και πίεζαν για την ισοφάριση. Στο 26ολεπτό τα κατάφεραν έπειτα από πλασέ του Σκεντεράι σε πάσα – ασίστ του Αποστολίδη.
Τα δεδομένα ανατράπηκαν άρδην στο 37ο λεπτό, όταν οι δύο ποδοσφαιριστές συνεργάστηκαν εκ νέου πραγματοποιώντας το 2-1! Η Ένωση Ερμιονίδας ξόδεψε αρκετές ευκαιρίες σε μία υπεροχή που απέδωσε στο 55’ έπειτα από εξαιρετική αντεπίθεση και τον Αποστολίδη που έκανε ένα άτυπο… «χατ-τρικ» με τρεις ασίστ και τον Παπαναστασίου να πλασάρει άψογα για το 3-1!
Το Λουτράκι ανταπέδωσε άμεσα από πάσα του Ζερβού στον Πουλάκο που μείωσε με δυνατό σουτ στο 61’. Τρία λεπτά αργότερα ακολούθησε απίστευτη ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Πονηρό να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση σε κεφαλιά του Κωβαίου.
Στο 87’ διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα σε αντεπίθεση με τον Σελμανάι να μοιράζει στον Αποστολίδη που επιβραβεύτηκε με γκολ για την εξαιρετική του απόδοση. Το ματς «σημαδεύτηκε» από την αποβολή του Παπαναστασίου στο 90’΄,
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΑΣ (Θανάσης Στάικος): Πονηρός, Παναγιώτου, Σαμαράς, Τζιέρης, Νιώτης (74' Παπαιωάννου), Κιοσές, Σκεντεράι (81' Κανταρτζής), Παλαιοπάνος, Τριμπόνιας (64' Τσόφλιος), Αποστολίδης, Σελμανάι.
ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Νίκος Μεσολόγγης): Διαμαντής, Χουστουλάκης, Παπαναστασίου, Παναγόπουλος, Ζέλο, Νικολάου, Γούλας (62' Κωβαίος) , Μάγγος, Ζερβός, Αποστολάκης, Πουλάκος.