ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ 1-2



Ο ΠΑΟΒ έκανε την ανατροπή στη Μυτιλήνη κόντρα στον Αιολικό (2-1)

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε ο ΠΑΟ Βάρδας φεύγοντας θριαμβευτής από τον Ταρλά. Η ομάδα της Ηλείας επιβλήθηκε με 2-1 σε σαββατιάτικη (25/02) αναμέτρηση για την εξ αναβολής 16η αγωνιστική για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Ο Αιολικός μπήκε πιο αποφασισμένος στο ματς και απείλησε μόλις στο τρίτο λεπτό έπειτα από βολέ του Χρήστου που εξουδετέρωσε ο Καπούταγλης ο οποίος αντέδρασε καταλυτικά και σε τετ-α-τετ απέναντι στον Λαλά στο 13’! Οι γηπεδούχοι έκαναν εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο σε μία υπεροχή που απέδωσε στο 21ο λεπτό έπειτα από σέντρα – ακριβείας του Ευσταθίου προς τον Χρήστου που άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.
Ο ΠΑΟ Βάρδας πάντως κέρδισε πέναλτι λίγα δευτερόλεπτα αργότερα σε πτώση του Σαμπανάι από μαρκάρισμα του Πάλλα σε μία υπόδειξη που αμφισβητήθηκε έντονα από πλευράς γηπεδούχων. Εντούτοις, ο Νικολόπουλος εκτέλεσε εύστοχα παρά την εντυπωσιακή προσπάθεια του Ζαχαρή για ν’ αποκρούσει.
Τα δεδομένα ανατράπηκαν άρδην στο 52ο λεπτό έπειτα από άψογο συνδυασμό των Σαμπανάι – Καρούση και τον δεύτερο να πλασάρει ιδανικά για το 1-2. Ο πρώτος έχασε σπουδαία ευκαιρία για τρίτο γκολ στο 56’. Επίσης, οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Καρούτη στο 80ο λεπτό.
ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πολλαετίδης): Ζαχαρής, Ιωαννίδης, Τόλιας, Τάχιας, Κεσίδης (59’ Παληγεώργος), Κριπιντίρης, Λαλάς (71’ Ντάμπος), Πάλλα, Χρήστου, Μανουσάκης, Ευσταθίου.
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: (Ηλίας Φωτόπουλος): Καπούταγλης, Π. Πολίτης, Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Κοκκίνης, Γ. Πολίτης, Καρούτης, Μητρόπουλος (75’ Καλογερόπουλος), Ντόμας (90’ Παταπής), Σαμπανάι (90’ Παλιάτσας).