ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 0-1



Στην τέταρτη θέση αναρριχήθηκε ο ΑΟ Χαλκίς αναφορικά με τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Εξάλλου, οι Ευβοιώτες έδειξαν χαρακτήρα στην Αρκαδία αντιμετωπίζοντας τον Παναρκαδικό σ’ ένα σκληρό εξ αναβολής ματς για τη 16η αγωνιστική που διεξήχθη το Σάββατο (25/02).
Στο ματς κυριάρχησαν οι δυνατές διεκδικήσεις με τους γηπεδούχους να αναζητούν την πρώτη τους νίκη έπειτα από πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησαν. Ήταν το 18ο λεπτό, όταν ο Θωμάς εκτέλεσε φάουλ με οξυδερκή πάσα προς τον Βεζιρτζόγλου που πλάσαρε εύστοχα τον Δερμιτζόγλου.
Ο ΑΟ Χαλκίς βρέθηκε πολύ κοντά σε δεύτερο γκολ, αλλά ο Καπετάνος απέκρουσε την επικίνδυνη σέντρα του Βαλκάνου. Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι ανταπέδωσαν μετά από κόρνερ του Βελισσάρη και εντυπωσιακή απόκρουση του Ντουμάνη σε σουτ του Καραβέτα στο 25ο λεπτό. Εξίσου σπουδαία αντανακλαστικά έδειξε ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων και στο δυνατό σουτ του Πούτση (40’).
Ο Παναρκαδικός προσπαθούσε να πιέσει μάλλον ανορθόδοξα και αγχωμένα προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα εκτελέστηκε κόρνερ από τον Θωμά με τον Ανέστη να παίρνει την κεφαλιά, άουτ.
Στο μεταξύ, ο Ντουμάνης έσωσε την ομάδα της Χαλκίδας σε βολέ του Γιουκούδη στο 76’. Για τους φιλοξενούμενους ακολούθησε άστοχο σουτ του Πολίτη έπειτα από κόρνερ του Βαλκάνου στο 87’.
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Καπετάνος, Πετρόπουλος (58' Σαλαπάτας), Γκρόσιος, Αρώνης, Δήμος, Κυριακόπουλος, Καναβέτας (46' Μέλος), Βελισσάρης (62' Σταθουλόπουλος), Γιουκούδης, Πούτσης, Κολιόπουλος.
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Αντώνης Αυλωνίτης): Ντουμανης, Ζυγογιάννης, Θωμάς (77' Σάμαρης), Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα (45' λ.τ. Πολίτης), Ντελεκος, Ανέστης, Βεζιρτζόγλου, Βαλκάνος, Μπαλού (90' Αντμίρ).