ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ - ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 1-2



Το κορινθιακό ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΟ Ζευγολατιού και τον ΠΑΟ Λουτρακίου ανέδειξε νικητές τους φιλοξενούμενους. Έτσι, οι «οράνιε» κράτησαν τους συμπολίτες στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα αναφορικά με τον 3ο όμιλο στη Γ’ Εθνική.
Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το κυριακάτικο (19/02) ματς καθώς το σκορ άνοιξε μόλις στο 8ο λεπτό. Ήταν μία μακρινή πάσα του Παπαναστασίου για ν’ ακολουθήσει αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων με τον Αποστολάκη να πασάρει στον Βλάχο που πλάσαρε τον Σκούρτη για το 0-1.
Ο ίδιος ποδοσφαιριστής διπλασίασε τα γκολ των φιλοξενούμενων μετά από γύρισμα του Ζέλο μέσα στη μεγάλη περιοχή και αφού πρώτα απέφυγε έναν αντίπαλο στο 22ο λεπτό. Στον αντίποδα, ο ΑΟ Ζευγολατιού μπήκε εκ νέου στη διεκδίκηση του ματς έπειτα από σέντρα του Ατματσίδη που επηρεάστηκε από τον αέρα και μετατράπηκε σε γκολ για το 2-1 με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα.
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ (Παντελής Κολλιάκος): Σκούρτης, Ατματσίδης, Ντούνης, Σιγάλας, Ποτήρης, Μαλαχάτης, Χουσελάς (54' Σενάι), Παινέσης, Χρυσαφίδης, Κατσαβριάς (46' Ζάρκο), Ζανελάρης (83' Θοδωρόπουλος).
Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Νίκος Μεσολόγγης): Διαμαντής, Χουστουλάκης, Παπαναστασίου, Σιώκος (13' Παναγόπουλος), Τζορμπατζίδης, Νικολάου, Ζέλο, Μάγγος, Βλάχος, Αποστολάκης (90+4 Κωβαίος), Πουλάκος (67' Γούλας).