ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ - ΘΗΒΑ 1-1


Αρκετά αξιόλογο ματς πραγματοποιήθηκε στην Ερμιονίδα, όπου η τοπική Ένωση έμεινε στο 1-1 κόντρα στον ΑΟ Θήβα σε κυριακάτικη (19/02) αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο στη Γ’ Εθνική.
Η ομάδα της Αργολίδας ξεκίνησε ιδανικά το ματς προηγούμενο στο σκορ χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κιόσε στο 32ο λεπτό. Κατόπιν, οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Τριμπόνια που έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά και σουτ ελάχιστα πριν την ανάπαυλα.
Ο ΑΟ Θήβα αντέδρασε στο β’ ημίχρονο για να φτάσει τελικά στην ισοφάριση. Κάτι τέτοιο συνέβη στο 59ολεπτό, όταν ο Σαμαράς ανέτρεψε τον Κατσογιάννη με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι που μετατράπηκε σε γκολ από τον Ευσταθίου.
Στο 89΄ η Ερμιονίδα έμεινε με 10 λόγω αποβολής του Σαμαρά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Θανάσης Στάικος): Πονηρός, Παναγιώτου, Χατζηαποστόλου, Τζιέρης, Σαμαράς, Κιοσσές, Σκεντεράι, Παιδάκης (80΄Παλαιοπάνος), Σχοινάς (57΄ Τσόφλιος), Σελμανάι, Τριμπόνιας (70΄Αποστολίδης).
ΑΟ ΘΗΒΑ (Γιώργος Λάμπρου): Μόνος, Κουτσούμπας (46΄ Μπέκα), Τσατσαρώνης, Ευθυμίου, Ευσταθίου, Μαυρόπουλος, Αργυρίου, Δέδες, Μεταξούλης (77΄Μαλισόββας), Τσομπάνης (79΄Γεωργίου), Κατσογιάννης.