ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 1-1



Σ’ ένα αρκετά ισορροπημένο κυριακάτικο (19/02) ματς Αιολικός και Αστέρας Αμαλιάδας μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Το σκορ άνοιξε στο 12ολεπτό έπειτα από ανατροπή του Μπαρμπαρούση από τον Κρητικό. Έτσι, την ευθύνη για την εκτέλεση ανέλαβε ο Μελετίδης νικώντας τον Ζαχαρή για το 0-1.
Ο Αιολικός αναζήτησε αμέσως την ισοφάριση. Και πράγματι οι νησιώτες τα κατάφεραν στο 23ο λεπτό με τον Ευσταθίου να πλασάρει άψογα για το 1-1! Δίχως ιδιαίτερες φάσεις κύλησαν τα εναπομείναντα λεπτά στο α’ ημίχρονο.
Ο Αστέρας Αμαλιάδας βρέθηκε πολύ κοντά σε δεύτερο γκολ, όταν ο Ζαχαρής απέκρουσε σουτ του Μπαρμπαρούση. Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι αδυνατούσαν να κλονίσουν την αξιόπιστη αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων.
ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πολλαετίδης): Ζαχαρής, Κρητικός, Τόλιας, Ταχιάς, Παληγεώργος (75’ Λαλάς), Κριπιντίρης, Πάλλα, Ντάμπος (70’ Χρήστου), Μπουρούς, Μανουσάκης, Ευσταθίου.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Λάζαρος Σέμος): Τσάμης, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος, Κασάπης, Αρβανίτης (46’ Μπερδούκας), Μπράβος, Μπουζούρας, Γκαντιάγκα, Μελετίδης, Μπαρμπαρούσης (88’ Παρασκευόπουλος), Σταθάτος (46’ Οντόνγκ).