ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: ΒΑΡΔΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ 2-1

Εδώ είναι Βουπρασία!


 Νικηφόρα ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟ Βάρδας αναφορικά με το 2016, στο "γούρικο" τελικά για αυτούς γήπεδο της "μισητής" τους τοπικής Δόξας Νέας Μανωλάδας! 
Οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν τον ΑΟ Χαλκίς σε κυριακάτικο (18/12) ματς και επιβλήθηκαν με 2-1 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής αναφορικά με τον 3ο όμιλο στη Γ’ Εθνική.
Το ματς διεξήχθη εκ νέου στο γήπεδο της Νέας Μανωλάδας μιας και σ’ εκείνο της Βάρδας πραγματοποιούνται εργασίες στον χλοοτάπητα. Μάλιστα, η ομάδα του Πύργου έφτασε στην έκτη φετινή νίκη της.
Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος άνοιξε το σκορ από καταπληκτικό βολέ του Σαμπανέι (47’). Πέντε λεπτά αργότερα διασφαλίστηκε η νίκη υπέρ των γηπεδούχων. Ο Περ. Πολίτης εκτέλεσε κόρνερ και ο Σαμπανέι έκανε το 2-0 με κεφαλιά σκοράροντας για δεύτερη φορά με κεφαλιά!
Για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Ντελέκος στο 88ο λεπτό.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ρούτσης (Κορινθίας), Βαλλιάνος, Λυσσάρης (Αιτωλοακαρνανίας), μέτριοι όλοι τους. 
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος): Κωνσταντινόπουλος, Πολίτης Π., Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Πατάπης, Ανδριέλος, Πολίτης Γ (87' Παλιάτσας), Καρούτης, Γούρμος (85' Φωτόπουλος), Ντόμας, Σαμπανέϊ (89' Καλογερόπουλος).
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Αντώνης Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, Ανέστης (65 Τηλιόπουλος), Ντελέκος, Βεζιρτζόγλου, Πολίτης Λ, Κρόλ (87 Λούκας).