ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: ΘΗΒΑ - ΛΟΥΤΡΑΚΙ 4-0

Μια Θήβα από άλλο πλανήτη, 4-0 (!) το Λουτράκι!


Φοβερή και τρομερή η Θήβα, επικράτησε με 4-0 του ουραγού πια ΑΟ Λουτρακίου, στην αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική του 3ου ομίλου

 
 
Επιστροφή στις νίκες για τη Θήβα και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Η ομάδα της Βοιωτίας επικράτησε το απόγευμα της Κυριακής (18/12) του ΠΑΟ Λουτρακίου με 4-0 στο παιχνίδι για τη 13η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου.
Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα απέναντι στην ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη, η οποία δεν εμφανίστηκε αντάξια των περιστάσεων.
Η παίκτες του Γιώργου Λάμπρου προηγήθηκαν στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Σπανό. Στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού ο Μεταξούλης βρήκε δίχτυα στο 59', ενώ ο Σπανός σημείωσε το δεύτερο προσωπικό γκολ του στο ματς στο 71'. Το τελικό σκορ του αγώνα (4-1) σημείωσε ο Δέδες στο 90'.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Καλαμάτας (!), Χατζηκαμαγιάννης, Τσιφλάκος (Εύβοιας), αρκετά καλοί. 
ΘΗΒΑ (Γιώργος Λάμπρου): Μόνος, Κουτσούμπας (65' Μεταξούλης), Τσατσαρώνης, Γεωργίου, Ευσταθίου, Δέδες, Αργυρίου, Μπέκα (75' Μαλισόβας), Σπανός, Τσομπάνης, Κατσογιάννης (66' Μαυρόπουλος)
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (Νίκος Μεσολόγγης): Διαμαντής, Νικολάου (80' Τσιώλης), Παπαναστασίου, Λάιος, Μαυρέλης, Τσώκας, Αποστολάκης (46' Ζερβός), Μάγγος, Κωβαίος, (72' Πουλάκος), Βαλκάνος, Γούλας