ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 1-0

Με τον Ρήγα σε ρόλο... Τσόρι, ο ΑΟΖ 1 - 0 τους Λύκους!


Η είσοδος του Ρήγα στον αγώνα  - επιτέλους πια- στο 69', μεταμόρφωσε αγωνιστικά τον ΑΟΖ, πέτυχε στο γκολ στο 80' με τον Χουσελά και συνάμα (πέτυχε) μεγάλη νίκη, νίκη  ανάσα παραμονής στην Γ' Εθνική, με τον Καλαματιανό άσο, σε ρόλο Τσόρι Ντομίγκες (με τον Παναιτωλικό- χθες και αυτός στον Ολυμπιακό, που μπήκε στο ίδιο περίπου λεπτό), να τονώνει την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας της Κορινθίας. 
Από την άλλη... έριξε τον τραγικό πια Παναργειακό στα τάρταρα, ουραγό (!) παρακαλώ στον 3ο όμιλο, ενώ και τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 13ης αγωνισιτκής ήταν αρνητικά για τους Λύκους του Άργους, που δεν μπορούν με τίποτα να σηκώσουν κεφάλι και να ξεφύγουν από την ουρά της βαθμολογίας. 
Ο ΑΟ Ζευγολατιού επέστρεψε λοιπόν στις νίκες μετά από έξι αγωνιστικές κόντρα στον Παναργειακό με 1-0 ανάμεσα σε δύο αντιπάλους που κοντραρίστηκαν την Κυριακή (18/12) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος δεν διεκδικεί… δάφνες ποιότητας ανάμεσα σε δύο ομάδες που μάχονται για την παραμονή.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 80ο λεπτό με απίθανο βολέ του Χουσελά. Για τους φιλοξενούμενους που έμειναν δίχως νίκη για έκτο διαδοχικό ματς αποβλήθηκε ο Σιάτρας στο 88’.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κορδολαίμης (Δυτ. Αττικής), Κασιμάτης, Αραβίδης (Αθηνών), άριστοι όλοι τους. 
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Τσέλιος, Ατματζίδης, Παινέσης, Σιγάλας, Φυσαράκης, Μαλαχάτης, Χουσουλάς, Διαμαντόπουλος (60’ Σενάι), Χρυσαφίδης, Ευθυμιάδης, Κόρμαλης (68’ Ρήγας).
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Λουκάς Κούρος): Σαχσανίδης, Βαρότσης (85’ Καρέλης), Γκάμπριτς, Σιάτρας, Φύλης, Ζαχαράκης (57’ Φλεβάρης Γ.), Αγγελόπουλος, Χαρίτος, Φωκαΐδης (80’ Ανδριόπουλος), Καλογέρης, Μηλιώτης.