ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: ΦΩΣΤΗΡΑΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 0-0

Δίκαιη ισοπαλία (1-1)  στον Ταύρο!


Με τη «λευκή» ισοπαλία αρκέστηκε η Παναχαϊκή κόντρα στον Φωστήρα το απόγευμα της Κυριακής (ΦΩΤΟ) για τη 13η αγωνιστική της Γ' Εθνικής, τον "φονέα", που βέβαια πλέον παίζει χωρίς τα δύο "φονικά" του όπλα (Ζαγοριανό και Μπιτσάνι) που σε λίγες ημέρες αποχωρούν και τυπικά από τον Ταύρο...
Παρά ταύτα, η ομάδα του Ταύρου πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και υποχρέωσε το φαβορί του 3ου ομίλου σε απώλεια βαθμών (0-0).
Το ματς είχε φάσεις και από τις δύο ομάδες από τα πρώτα λεπτά, ωστόσο καμία από τις δύο δεν μπόρεσε να μετουσιώσει αυτές τις ευκαιρίες σε γκολ.
Μόλις στο 7ο λεπτό, η Παναχαϊκή έφτασε κοντά στο 1-0, όταν ο Αργυρόπουλος με δυνατό σουτ, δυσκόλεψε τον Μπαλασάκη, ο οποίος έδιωξε, ενώ στη συνέχεια ο Ελευθεριάδης δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά από κοντινή απόσταση και με τον γκολκίπτερ να είναι εξουδετερωμένος. Στο 21' ο Ταχματζίδης έφτασε κοντά στο γκολ για τους γηπεδούχους, ωστόσο το δυνατό σουτ του έφυγε δίπλα από την εστία του Βρονταρά. Μέχρι και τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να απειλήσει έντονα την εστία του αντιπάλου και οι παίκτες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 0-0.
Στο δεύτερο μέρος, τόσο η Παναχαϊκή, που κυνηγούσε τη νίκη για να διατηρήσει την ασφαλή διαφορά από τη δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα του 3ου ομίλου, Ερμιονίδα, όσο και οι γηπεδούχοι, δεν δημιούργησαν σημαντικές φάσεις κι έτσι, η αναμέτρηση έμεινε στο 0-0.
Κίτρινη κάρτα δέχθηκαν ο Κόπελας, στο 3' για φάουλ στον Θύμιο Αργυρόπουλο, ο Σκάρος στο 16', αλλά και ο Γκίνο στο 40'. Στο δεύτερο ημίχρονο είδε την κίτρινη κάρτα και ο Μεντής.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κυρίτσης (Δωδεκάνησα), Σπυρόπουλος, Δουλγεράκης (Αν. Αττική). Άριστοι όλοι τους. 
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Ν.Παντέλης):  Μπαλασάκης, Παραράς, Καλημέρης, Δημακάκος (72' Κοσμίδης), Μεντής, Κόπελας, Σκάρος, Κοτίτσας, Ντάφλας (46' Βλάχος), Ταχματζίδης (79' Κουτσούμπας), Λέσι.