ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 0-0

Καλύτερη η Αμαλιάδα, με 2 δοκάρια, την αδικεί το 0-0 στην Πύλο!


Τσικλητήρας Πύλου και Αστέρα Αμαλιάδας σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Πύλου ήρθαν ισόπαλοι 0-0, ένα αποτέλεσμα που άφησε ικανοποιημένους και τους δύο στο τέλος αντιπάλους, οι οποίοι είναι και ισόβαθμοι από 15 βαθμούς αμφότεροι στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Ειδικά η ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση (Γραμματικόπουλος, Τσάτσος και Πύλιος ξεχώρισαν μόνο) και σίγουρα πρέπει να είναι ευχαριστημένη από το βαθμό που κέρδισε, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν πολύ καλά, είχαν δύο δοκάρια και θα μπορούσαν με λίγη τύχη να φύγουν με το διπλό από την πανέμορφη Πύλο μας.
Στο 15′ λοιπόν ο Παρασκευόπουλος των «βυσσινί» έδωσε για τον Κασάπη που έβγαλε την σέντρα, κεφαλιά του Μπαρμπαρούση η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο 28′ νέα κεφαλιά του Μπαρμπαρούση η μπάλα στο κάθετο αυτή την φορά  δοκάρι του Παλιγγίνη.
Λίγο αργότερα, στο 35′ Παρασκευόπουλος σέντρα, σουτ του Μπαρμπαρούση από κοντά έδιωξε ο Παλιγγίνης, αλλά και 47′ Ο Κασάπης έκοψε στο ύψος του πέναλτι για τον Μπαρμπαρούση που έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Η Πύλος απάντησε μόνο στο 75′, σε σουτ του Γραμματικόπουλου η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ και στο 90′ Νέο σουτ του Γραμματικόπουλου η μπάλα βρήκε στους αμυντικούς, ενώ εμφανή ήταν η απουσία του Δημήτρη Μικελάτου. 
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Βεργέτης (Αρκαδίας), Λυκομήτρος, Λέκκας (Αργολίδας), άριστοι όλοι τους.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Παλιγγίνης, Παναγόπουλος, Μπίζος, Καραμπάς (70′ Κωστής), Ρούσσης, Ζαχαρόπουλος, Πύλιος, Κυριαζόπουλος (75′ Σβίγκος), ΓραμματικόπουλοςΤσάτσος, Κερμενίδης (85′ Μεντούρ).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Τσάμης, Μπουζούρας, Μπουτσικάκης, Νικολακόπουλος, Κασάπης, Κλαδάκης, Παρασκευόπουλος (80΄Μητρόπουλος), Μπράβος (84΄Μελετίδης), Μπαρμπαρούσης, Μπράβος, Αντωνόπουλος (76΄Παππουτσής).