ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: ΘΗΒΑ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ 1-1



Πολύ κοντά στο πρώτο του εκτός έδρας τρίποντο έφτασε ο Τσικλητήρας Πύλου, ωστόσο η Θήβα αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει και με τέρμα του Ευσταθίου στο 90’ πήρε τον παρθενικό της βαθμό στη Γ’ Εθνική την Κυριακή (18/9).
Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου, ένα αποτέλεσμα πάντως που δεν κρίνεται αρνητικό για τους Μεσσήνιους, που είχαν χάσει στην πρεμιέρα με 1-0 από τον ΑΟ Ζευγολατιού.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 60’ με το δυνατό σουτ του Γραμματικόπουλου, ωστόσο στο 90’ με κεφαλιά ο Ευσταθίου, που είχε περάσει ως αλλαγή στο 83’ στη θέση του Γεωργίου, παραβίασε την εστία του Παλιγγίνη και έκανε το 1-1 για τη Θήβα, που στην πρεμιέρα είχε ρεπό.
ΘΗΒΑ (Γιώργος Λάμπρου): Μόνος, Κουτσούμπας, Τσατσαρώνης, Ευθυμίου, Γεωργίου (83’ Ευσταθίου), Μαυρόπουλος, Αργυρίου (62’ Μεταξούλης), Δέδες, Σπανός, Τσομπάνης, Μπέκα (62’ Κατσογιάννης)
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ (Νίκος Κακαλέτρης): Παλιγγίνης, Παναγόπουλος (69’ Χοτζάι), Μπίζος, Καραμπάς, Ρούσσης, Κυριαζόπουλος, Μικελάτος, Τσάτσος, Γραμματικόπουλος, Κερμενίδης, Τσώνης (78’ Πήλιος).