ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 1-1








Με τον βαθμό της ισοπαλίας απέδρασε από το Ζευγολατιό η Δόξα Μεγαλόπολης, που έμεινε στο 1-1 με την τοπική ομάδα την Κυριακή (18/9) για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Έτσι, οι δύο αντίπαλοι συνέχισαν αήττητοι τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, αφού στην πρεμιέρα η Δόξα είχε αναδειχθεί ισόπαλη 2-2 με την Αχαϊκή και ο ΑΟ Ζευγολατιού είχε επικρατήσει με 1-0 του Τσικλητήρα.
Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 51’ με πλασέ ο Βιδάλης, ωστόσο στο 66’ ο Πρίκας έκανε το 1-1 έπειτα από ατομική ενέργεια και δεξί σουτ. Ο Α.Ο. Ζευγολατιού όμως θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα τέρματα, αλλά είχε δύο δοκάρια στο 10’ με την κεφαλιά του Ευθυμιάδη και στο 90’ με το σουτ του Σαρκόφσκι. Στο 87’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χατζηστάμου και άφησε την ομάδα του Μιχάλη Βλάχου με δέκα παίκτες.
Να σημειωθεί ωστόσο ότι έντονα παράπονα έχουν οι φιλοξενούμενοι από τη διαιτησία του Ντουμιτρέσκου, καθώς θεωρούν ότι το ένα από τα δύο ακυρωμένα γκολ τους στο 25’ (Βασιλείου-οφσάιντ) και στο 75’ (Κατσαρός-επιθετικό φάουλ) έπρεπε να μετρήσει, ενώ ζήτησαν και πέναλτι για ανατροπή του Πρίκα στο 72’.
Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ (Μιχάλης Βλάχος): Τσέλιος, Βιδάλης, Παίνεσης, Σιγάλας, Φυσαράκης, Μαλαχάτης, Κλαδάκης (46’ Σαρκόφσκι), Ρήγας (46’ Χατζηστάμου), Χρυσαφίδης, Ευθυμιάδης (69’ Βελέντζας), Χουσελάς
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ (Βασίλης Κούβαλης): Μακρυωνίτης, Αθανασίαδης (80’ Γιαννόπουλος), Πέππα (60’ Κατσαρός), Παναγιωτόπουλος, Βασιλείου, Αντώνακας, Δρόσος (62’ Πρίκας), Νάνος, Παναγιωτίδης, Λυμπερόπουλος Ν., Λυμπερόπουλος Δ..