ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 1-0



Μπροστά στους φιλάθλους του πέτυχε ο Παναρκαδικός την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου, επικρατώντας με 1-0 της Ερμιονίδας την Κυριακή (18/9) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.
Το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση σημείωσε ο Αμπντέλ Ραχήμ στο 15’ έπειτα από ατομική ενέργεια και δύσκολο πλασέ, ενώ οι Αρκάδες, που προέρχονταν από τη «λευκή» ισοπαλία με τη Χαλκίδα στην πρεμιέρα, θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι άλλα γκολ αν οι Σταθουλόπουλος και Σαλαπάτας ήταν πιο τυχεροί. Από την άλλη, η ομάδα του Θανάση Στάικου δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτέλεσμα μετά τη νίκη της με 2-0 επί του Α.Ο. Λουτράκι.
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Καπετάνος, Χουστουλάκης, Μπούτας, Αρώνης, Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Παπουτσής (77’ Κολιόπουλος), Σταθουλόπουλος, Σαλαπάτας Τ., Ραχήμ, (62’ Καναβέτας) Γκρόσιος (52’ Δήμος)
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Θανάσης Στάικος): Πονηρός, Παναγιώτου, Σαμαράς, Τζιέρης, Νώτης (30’ λ.τρ. Δουρμούσης), Κιοσές, Σκεντεράι, Παπαϊωάννου (87’ Σχοινάς), Σελμανάι, Αποστολίδης, Τριμπόνιας (76’ Παιδάκης).