ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΧΑΛΚΙΔΑ 3-3



Οι δύο ομάδες πρόσφεραν θέαμα, ανατροπές και έξι γκολ (3-3)!

Ο ΑΟ Χαλκίς βρέθηκε στα πρόθυρα… θριάμβου στην Πάτρα, όπου προηγήθηκε με 3-1 της πρωτοπόρου Παναχαϊκής σε κυριακάτικο (22/1) ματς για τη 14ηαγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Εντούτοις, οι πρωτοπόροι του 3ο ομίλου αντέδρασαν με αντεπίθεση διαρκείας φτάνοντας στην ισοφάριση με σκορ 3-3!
Οι Ευβοιώτες μπήκαν αποφασισμένοι στο ματς. Μία έγκαιρη έξοδος του Βρονταρά πριν από τον Βεζυρτζόγλου έσωσε την Παναχαϊκή μόλις στο 7ολεπτό. Αντιθέτως, ο Ντουμάνης υπέπεσε σε λάθος, αλλά ο Σιαλμάς σούταρε άουτ (13’). Ο ΑΟ Χαλκίς αντέδρασε άμεσα ανοίγοντας το σκορ. Συγκεκριμένα, ο Πολίτης «έκοψε» στο πέναλτι για τον Μπαλού ο οποίος πλάσαρε στα δίχτυα (0-1) στο 15ο λεπτό!
Οι γηπεδούχοι αναζήτησαν την ισοφάριση και τα κατάφεραν λίγο μετά το πρώτο ημίωρο χάρη σε καταπληκτικό βολέ του Ελευθεριάδη που έκανε το 1-1 στο 33ο λεπτό. Αναμφίβολα, το ματς θα μείνει αξέχαστο στους 2.000 θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο της Αγυιάς. Η Παναχαϊκή βρέθηκε κοντά στο 2-1, όταν ο Ελευθεριάδης πάσαρε κάθετα στον Αργυρόπουλο που σούταρε πάνω στον Ντουμάνη (44’).
Γκολ και θέαμα επεφύλασσαν οι δύο αντίπαλοι αμέσως μετά την ανάπαυλα. Μάλιστα, η Παναχαϊκή προσπάθησε να εγκλωβίσει τους φιλοξενούμενους οι οποίοι αποδείχθηκαν εξαιρετικά επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Μία εκτέλεση φάουλ του Στεργιανού έφερε τον Ανέστη σε θέση βολής για το 1-2 στο 56ολεπτό! Δευτερόλεπτα αργότερα έγινε το 1-3 από νέα κεφαλιά –τούτη τη φορά- από τον Βεζυρτζόγλου!
Οι γηπεδούχοι χρειάζονταν ενισχύσεις από τον πάγκο και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος προέβη σε τρεις αλλαγές προσδίδοντας επιθετικότητα στην ομάδα του. Έτσι, ο Σιαλμάς μείωσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων σε 3-2 με προβολή έπειτα από πάσα του Στεργίδη. Τα δεδομένα ανατράπηκαν άρδην καθώς ο Μωραΐτης αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή ισοφαρίζοντας στο 94ο λεπτό!
Η Παναχαϊκή παρέμεινε αήττητη μέσα στην Αγυιά, όπου έτυχε αποθέωσης από το φανατικό κοινή της έπειτα από 14 «στροφές» στη Γ’ Εθνική.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Αδαμόπουλος (78’ Μαστραντωνάκης), Μπιτσάκος, Παπαδόπουλος (62’ Γκίνο), Λουμπαρδέας, Στεργίδης, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Αργυρόπουλος (59’ Μωραΐτης), Σιαλμάς.
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Αντώνης Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, Μπαλού, Βαλκάνος, Βεζυρτζόγλου, Πολίτης, Ανέστης.