ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΑΟ ΘΗΒΑ 2-1



Ο Τσικλητήρας πανηγύρισε ακόμη μία νίκη στη 17ηαγωνιστική αναφορικά με τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής αντιμετωπίζοντας τον ΑΟ Θήβα σε κυριακάτικο (29/01) ματς. Όλα έμοιαζαν να ξεκινούν ιδανικά για τους Μεσσήνιους καθώς κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Τσάτσου από τον Δέδε στο 12ο λεπτό.
Ο… παθών ανέλαβε την εκτέλεση για να νικηθεί από τον Μόνο! Μάλιστα, οι Βοιωτοί εκμεταλλεύτηκαν την ευνοϊκή συγκυρία αντλώντας θετική ψυχολογία, όταν ο Σπανός εκμεταλλεύτηκε λάθος του Κόκκαλη πλασάροντας εύστοχα σε κενή εστία στο 22ο λεπτό!
Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο και έχασαν μοναδική ευκαιρία σε γυριστό σουτ του Πύλιου που βρήκε στο κεφάλι του Τσάτσου και κατέληξε άουτ (57’). Η ισοφάριση ήρθε στο 79ολεπτό σε εκτέλεση κόρνερ του Κερμενίδη και κοντινή κεφαλιά του Κυριαζόπουλου!
Ο Κερμενίδης μοίρασε και δεύτερη ασίστ –αυτή τη φορά- για τον Ρούσση που έκανε το 2-1 με νέα κεφαλιά στο 85ο λεπτό.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ (Νίκος Κακαλέτρης): Κόκκαλης, Παναγόπουλος, Σεντεμέντες (60′ Μπίζος), Γεωργιόπουλος (69′ Τσώνης), Ζαχαρόπουλος, Κυριαζόπουλος, Τσάτσος (81′ Σβίγγος), Πύλιος, Κερμενίδης, Ρούσσης, Καρούμπας.
ΑΟ ΘΗΒΑ (Γιώργος Λάμπρου): Μόνος, Ευθυμίου, Αργυρίου, Σπανός, Κατσογιάννης (46′ Μαυρόπουλος), Κουτσούμπας, Δέδες, Τσατσαρώνης, Μαλισόβας (86′ Γιάλος), Γεωργίου.