ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΙΟΛΙΚΟΣ 1-0



Η Παναχαϊκή παραμένει φαβορί για την άνοδο – επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Εξάλλου, οι Πατρινοί ανταποκρίνονται στις υψηλές προσδοκίες που υπάρχουν ακόμη και σε ημέρες, όπου δεν κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου επιβλήθηκε με 1-0 του Αιολικού στην εναρκτήρια κυριακάτικη (29/01) αναμέτρηση αναφορικά με τη 17ηαγωνιστική σε επίπεδο Γ’ Εθνικής. Έτσι, εδραιώθηκε στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου μία εβδομάδα μετά την ισοπαλία κόντρα στον ΑΟ Χαλκίς (3-3).
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια ελέγχοντας το ματς. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν λιγότερες ευκαιρίες, αλλά θα μπορούσαν να αποσπάσουν έστω έναν βαθμό. Η Παναχαϊκή απείλησε πρώτη έχοντας αξιόλογες φάσεις με τους Σιαλμά (11’ κεφαλιά), ενώ ο Αιολικός απάντησε χάρη σε κεφαλιά του Κεσίδη που αστόχησε από τη μικρή περιοχή (15’). Το σκορ άνοιξε το 36ο λεπτό έπειτα από εξαιρετικό συνδυασμό των Σιαλμά – Μπουρλάκη και εύστοχο πλασέ του Ελευθεριάδη.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Αδαμόπουλος, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Γκίνο, Φωτάκης, Στεργίδης (78’ Μπιτσάκος), Ελευθεριάδης, Μπουρλάκης (64’ Μαστραντωνάκης), Σιαλμάς (69’ Μωραΐτης).
ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πολλαετίδης): Ζαχαρής, Ιωαννίδης, Κρητικός, Ταχία, Παληγεώργος, Κριπιντίρης, Λάλας (72’ Πάλλας), Κεσίδης, Αμπντούλ, Μανουσάκης, Ευσταθίου.