ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: ΧΑΛΚΙΔΑ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 2-2



Ο αξιόμαχος Τσικλητήρας Πύλου έκανε… κατάθεση ψυχής στην Εύβοια, όπου απέσπασε έναν πολύτιμο βαθμό κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες με αντίπαλο τη Χαλκίδα. Ισόπαλο με 2-2 έληξε το κυριακάτικο (23/10) ματς για την 6η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και απείλησαν με κεφαλιά του Μπαλού (5’) σε εκτέλεση κόρνερ του Ντελέκου, ενώ πίεζαν διαρκώς. Συγκεκριμένα, ο Παλιγκίνης μπλόκαρε σουτ του Καράμπα από ευνοϊκή θέση (11’).
Οι φιλοξενούμενοι μπορούσαν κάλλιστα να προηγηθούν, όταν ο Μπίζος (32’) πήρε την κεφαλιά σε «φαρμακερή» εκτέλεση κόρνερ του Τσάτσου. Η Χαλκίδα πάντως προηγήθηκε στο σκορ, όταν ο Ντελέκος έκλεψε τη μπάλα έξω από την περιοχή, απέφυγε τον Μπίζο και προτού πλασάρει ανατράπηκε για να υποδειχθεί πέναλτι. Μάλιστα, ο τελευταίος αποβλήθηκε και ο Βεζιρτζόγλου άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό! Ο σκόρερ σπατάλησε μία κλασσική ευκαιρία (56’). Με μακρινές πάσες επιχειρούσε ν’ αναπτυχθεί ο Τσικλητήρας για να προκύψει πέναλτι σε έξοδο του Μητακίδη πάνω στον Γραμματικόπουλο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κυριαζόπουλος ισοφαρίζοντας στο 67ο λεπτό σε 1-1!
Στο 86ο λεπτό άλλαξαν άρδην όλα τα δεδομένα καθώς ο Τσώνης απέφυγε κάθε ίχνος αντίστασης από τη γηπεδούχο άμυνα και έκανε το 2-1 με πλασέ στο 86ο λεπτό. Η Χαλκίδα αντέδρασε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρη στο δεύτερο προσωπικό γκολ του Βεζιρτζόγλου.

ΧΑΛΚΙΔΑ (Α. Αυλωνίτης):Μητακίδης, Στεργιανός, Τηλιόπουλος (83’ Κρολ), Καραμπάς, Τσατσαρής, Εμέκα (78΄Ανέστης), Καθαρούδης, Ντελέκος, Βεζιρτζόγλου, Πολίτης (62΄Λούκας), Μπαλού

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ (Ν. Κακαλέτρης): Παλιγκίνης, Παναγόπουλος, Μπίζος, Καραμπάς, Κυριαζόπουλος, Χοτζάι, Πήλιος (84΄Τσώνης), Τσάτσος (63’ Ζαχαρόπουλος), Γραμματικόπουλος, Κερμενίδης, Κωστής (76’ Ρούσης).

Πηγή φωτό: Starsports.gr