ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Παναχαϊκή: Πρώτη φορά σε πλαστικό!

Παναχαϊκή: Πρώτη φορά σε πλαστικό!


Οι νεοφώτιστοι στη Γ’ Εθνική, έχουν ως πρώτο στόχο φέτος να σώσουν την κατηγορία, διαθέτουν μια πολύ νεανική ομάδα, η οποία σχεδόν βέβαια θα παίξει κλειστά για μπορέσει να κρατήσει πίσω την Παναχαϊκή. Φέτος, έχει πολλές προσθήκες από τον Ατρόμητο Πειραιά, ενώ πολλά παιδιά προέρχονται από τις γύρω περιοχές της Κορίνθου. Μέχρι ώρας στο πρωτάθλημα κρατιέται με θετικό πρόσημο στη μέση της κατάταξης, έχοντας μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα, που έκανε την προηγούμενη Κυριακή κόντρα στον πρωτοπόρο ΠΑΟ Βάρδας.
Στο παιχνίδι αυτό πάντως, η ομάδα της Κορινθίας δεν ήταν ιδιαίτερα καλή, καθώς δέχθηκε το γκολ πολύ νωρίς και δεν μπόρεσε να αντιδράσει με το παιχνίδι των αντεπιθέσεων, κάτι που την είχε βοηθήσει να πάρει τη μεγάλη νίκη της πρώτης αγωνιστικής εκτός έδρας κόντρα στον Τσικλητήρα.
Πρώτη φορά σε πλαστικό
Ένα από το πιο απαιτητικά παιχνίδια του πρώτου γύρου δίνει την επόμενη αγωνιστική η Παναχαϊκή, καθώς δοκιμάζεται στο Ζευγολατιό Κορινθίας. Το ιδιαίτερο στοιχείο αυτής της αναμέτρησης είναι πως το ματς θα γίνει σε πλαστικό χορτάρι, κάτι που δεν είναι σύνηθες σε ένα τέτοιο επίπεδο και αναμένεται να δυσκολέψει τις προσπάθειες των «κοκκινόμαυρων». Πρέπει να τονιστεί πως είναι πιο γρήγορο τερέν, θέλει περισσότερη προσπάθεια στα κοντρόλ, ενώ τα μαρκαρίσματα μπορεί να γίνουν πιο επικίνδυνα.
Πηγή: novasports