ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Ελεύθερος από τον Τσικλητήρα ο Διακουμής

Ελεύθερος από τον Τσικλητήρα ο Διακουμής


Ο αρχηγός ζήτησε να αποχωρήσει από το ρόστερ και η διοίκηση τον ευχαρίστησε για τη θητεία του

Αναλυτικά:
«Ο ΑΟ Πύλου «Ολυμπιονίκης Κ.Τσικλητήρας» σεβόμενος την απόφαση του εκ των αρχηγών της ομάδας μας Φώτη Διακουμή να αποχωρήσει απο τον Τσικλητήρα για καθαρά προσωπικούς λόγους, αισθάνεται το καθήκον να τον ευχαριστήσει δημόσια για την υπερπολύτιμη προσφορά και παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα της καρδιάς του.
Ως γέννημα θρέμμα της Πύλου ο Φώτης ξεκίνησε απο πολύ μικρός να ασχολείται ενεργά με το χώρο του ποδοσφαίρου, ενώ απο την ηλικία των 15 ετών αποτελούσε βασικότατο στέλεχος της ομάδας για πολλά χρόνια με ντεμπούτο στο γήπεδο της Κορώνης.
Το ταλέντο του και η ποδοσφαιρική του επιμονή δεν άργησαν να εξαργυρωθούν και έτσι μετά τον Τσικλητήρα και σε νεαρή ηλικία πήγε στην ομάδα του Παμίσου της τότε Γ’ Εθνικής. Ακολούθησαν οι ομάδες του Χολαργού, του Απόλλωνα Πεταλιδίου (Δ Εθνική) και η επιστροφή του στον Τσικλητήρα για 3 χρόνια όπου και την πρώτη χρονιά ξαναεπανέφερε την ομάδα απο την Β στην Α Κατηγορία της Μεσσηνίας (πετυχαίνοντας μάλιστα 27 γκολ), την επόμενη έφερε την ομάδα στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Α Μεσσηνίας και μια ανάσα απο τη Δ Εθνική ενώ την αμέσως επόμενη υπήρξε φιναλίστ Κυπέλλου Μεσσηνίας με τον Τσικλητήρα.
Ακολούθησαν 2 πρωταθλήματα Α’ Κατηγορίας με τις ομάδες της Σπερχογείας και του Εθνικού Μελιγαλά για να επιστρέψει για μια ακόμα χρονιά στον Πάμισο. Με τον Τσικλητήρα τα τελευταία χρόνια κατέκτησε τα πάντα και συνέβαλε σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου 2 Κύπελλα Μεσσηνίας, 1 Πρωτάθλημα Α Μεσσηνίας, την άνοδο στο Πρωτάθλημα Πρωταθλητρίων ομάδων ΕΠΣ, την ξέφερενη πορεία μέχρι τους 4 του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος…
Φώτη για όλα αυτά και για άλλα πολλά που δεν είναι της παρούσης η ομάδα του Τσικλητήρα και ο κόσμος της Πύλου σε ευχαριστεί…Καλή συνέχεια, με υγεία στους μελλοντικούς σου στόχους».