Ταξιδεύουμε τα Όνειρά σας!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

Νέα προσθήκη στον Παννεμεατικό!










Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος







Ο ΠΑΣ Παννεμεατικός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλέξη Παινέση από τον ΠΑΣ Κόρινθος.
Ο 29χρονος παίκτης, αγωνίζεται με μεγάλη ευκολία στη θέση του αμυντικού μέσου, αλλά και αυτή του αριστερού μπακ, ενώ τα έχει καταφέρει περίφημα και όταν οι προπονητές του, τον τοποθέτησαν ως κεντρικό αμυντικό.
Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με γεμάτες χρονιές στη Γ’ Εθνική και φυσικά μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Α’ Κορινθίας.
Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ηρακλή Λεχαίου, στη συνέχεια βρέθηκε στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Πειραιώς, για να ακολουθήσει η Καλαμάτα.
Επέστρεψε στην Κορινθία για τον Ολυμπιακό Λουτρακίου (κατέκτησε 1 Κύπελλο Κορινθίας) και στη συνέχεια αφού είχε ένα ακόμα πέρασμα από τον Ηρακλή Λεχαίου, βρέθηκε σε ΑΟ Λουτράκι και ΑΟ Ζευγολατιού, όπου και έγινε πλέον από τα πιο σημαντικά ονόματα στο νομό.
Με τους «οράνιε» κατέκτησε 2 πρωταθλήματα Κορινθίας και 1 Κύπελλο Κορινθίας, ενώ στον ΑΟΖ «σάρωσε» τους τίτλος, καθώς κατέκτησε 2 νταμπλ, τις σεζόν 2014-16.
Με την ομάδα του Ζευγολατιού αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική για 1,5, για να βρεθεί στη συνέχεια στον Πέλοπα Κιάτου, με τον οποίο πέρσι κατέκτησε επίσης το Κύπελλο Κορινθίας.
Στις αρχές καλοκαιριού συμφώνησε με την Κόρινθο, με την οποία ξεκίνησε προετοιμασία, παίζοντας και στα φιλικά, προτίμησε όμως τελικά να έρθει στον Παννεμεατικό, για να τον βοηθήσει να πραγματοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει.
Στις πρώτες του δηλώσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «βυσσινί» τόνισε:
«Ευχαριστώ πολύ την ομάδα του Παννεμεατικού, που μου έκανε την τιμή να με βάλει στην οικογένειά του.
Θα βάλω τα δυνατά μου και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, ώστε να πραγματοποιήσουμε το στόχο μας
Καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία να έχουμε».