ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Ο ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ!



''Ο ΠΑΣ Παννεμεατικός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλέξη Ζερβού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟ Λουτράκι.
Ο 26χρονος μέσος, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Λουτρακίου, για να φορέσει τη φανέλα των "ερυθρόλευκων" στη συνέχεια.
Επόμενος σταθμός του, ήταν ο ΑΟ Λουτράκι, με τον οποίο και κατέκτησε τα πάντα, στα 6 χρόνια που έμεινε εκεί.
Πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα Κορινθίας (2012-13, 2013-14), ένα Κύπελλο Κορινθίας (2012-13), ενώ ήταν και φιναλίστ του Κυπέλλου, την περίοδο 2015-16.
Φυσικά και πανηγύρισε ως ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές των "οράνιε" και την άνοδο στη Γ' Εθνική τη σεζόν 2013-14.
Μεγαλύτερη στιγμή φυσικά ήταν η συμμετοχή του για 4 χρόνια στη Γ' Εθνική με τη φανέλα του ΑΟΛ, όπου ήταν και εκ των αρχηγών του συλλόγου, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι είναι και ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία των "οράνιε" στη Γ' Εθνική (85 συμμετοχές).
Αξίζει να αναφερθεί επίσης, ότι τη σεζόν 2012-13 αναδείχθηκε κορυφαίος U-21 της Α' Κατηγορίας, ενώ την περίοδο 2013-14 αναδείχθηκε MVP του ΑΟΛ, στην προσπάθεια που έκανε ο σύλλογος για την άνοδο.
Ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, αλλά και στα άκρα αν το επιθυμεί ο προπονητής και σίγουρα αποτελεί μια πολύ μεγάλη μεταγραφή για την ομάδα μας''.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "βυσσινί" στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: 

"Ένας μεγάλος και όμορφος κύκλος για εμένα έκλεισε. 
Ένας νέος γεμάτος φιλοδοξίες και όνειρα ξεκινάει και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είναι με την ομάδα του Παννεμεατικού.
Καλή χρονιά με υγεία να έχουμε".