ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ!


Θριαμβευτικό φινάλε για την ιστορική ομάδα του Ξυλοκάστρου, καθώς τη χρονιά που ο Ηρακλής συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής, τερματίζει στην υψηλότερη θέση της βαθμολογίας (4η) στη νέα του εποχή!
Με τη συμμετοχή πολλών παιδιών κάτω των 16-17 ετών ο Ηρακλής πέρασε με 1-4 (τα γκολ Μαστρογιαννόπουλος 2, Μανώλης, Ένο) από τα Αθίκια απέναντι στον Τενεάτη σε μια συγκινητική ποδοσφαιρική ημέρα για την ομάδα μας!
Μετά το πρόβλημα τραυματισμού του επέστρεψε και ο Φρανκ Αράπι, ενώ η Ακαδημία συνδέεται και στην πράξη πλέον με το ανδρικό αφού μαζί με τους βασικούς πλέον "μικρούς" Αθανασούλη-Ματθαιόπουλο, αγωνίστηκαν οι Διαμαντόπουλος, Αθανασόπουλος της Νέων μαζί με τον Γκίνη που πέρσι στέφθηκε πρωταθλητής παίδων! Κάτω από τα γκολπόστ ο Βασίλης Γεραρής να αντικαθιστά τον Ηλία Κουρούμαλη!
Η ομάδα του Ξυλοκάστρου δείχνει ολοένα πιο συσπειρωμένη και δυνατή να βασίζεται στην πόλη της και στην Ακαδημία της, τη στιγμή που η κρίση μαζί με τα δρώμενα στο φετινό πρωτάθλημα αναγκάζουν άλλους συλλόγους μετα βίας να συμπληρώνουν 11αδες..
Με τις προπονήσεις του ανδρικού αυτή την περίοδο να συμμετέχουν πάνω από 25 ποδοσφαιριστές και με τη συντριπτική πλειοψηφία παιδιά από το Ξυλόκαστρο, η τελική γενική εικόνα κάθε άλλο παρά τυχαία είναι, για τον Γηραιό που άξιζε και την 3η θέση αν η διαιτησία ήταν κάπως πιο προσεκτική..
Στην τελευταία αγωνιστική υποβιβάστηκε ο Ηρακλής Λεχαίου που έδωσε τη φετινή του μάχη με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, ακολουθώντας τον γνώριμο μας Ισθμιακό που δεν είχε όμοια πορεία μετά την κοινή μας άνοδο από τη Β' κατηγορία, τον Ολυμπιακό Άσσου παρα τη συσπείρωση του χωριού που έχει καταφέρει ο Θ. Παπασημάκης και τους Πανσολυγειακό και Δάφνη Εξαμιλίων που μάλλον είχαν πετάξει από νωρίς λευκή πετσέτα!
Αποκάλυψη ο συνδημότης Αστέρας Δερβενίου που έκανε εκπληκτικό δεύτερο γύρο και του αξίζουν συγχαρητήρια που από τη ζώνη υποβιβασμού τερμάτισε 8ος!
Ευχόμαστε καλύτερη επιτυχία στους διοργανωτές του πρωταθλήματος για τη νέα σεζόν.