ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ!

Αποτέλεσμα εικόνας για mpala


Πρεμιέρα στην Γ΄Εθνική!

Ξεκινάει την Κυριακή το πρωτάθλημα! Ένα πρωτάθλημα αλλιώτικο από τ' άλλα! Ένα πρωτάθλημα 8 ομίλων με μόνο 11 ομάδες!!! Ένα πρωτάθλημα που οι μισοί πρωταθλητές, δεν θα ανέβουν κατηγορία!!!
Στο πρωτάθλημα αυτό, παίζουν ''τεράστια'' ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, με σημαντικές παρουσίες στην Α' Εθνική όπως:  Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Εθνικός Πειραιώς, Αιγάλεω, Φωστήρας, Προοδευτική, Ιωνικός, Πανηλειακός, Καλαμάτα, Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου, Μακεδονικός, Πιερικός, Ιάλυσος Εδεσσαικός, Καβάλα Διαγόρας Ρόδου, Καστοριά κλπ.
Λείπει ασφαλώς από τα μεγάλα ''σαλόνια''η παρουσία του νομού Κορινθίας.
Η Κόρινθος η οποία εμφανίστηκε στην νεοσύστατη Α' Εθνική το 1959 με τον Παγκορινθιακό σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα που το αποτελούσαν 8 Αθηναικές ομάδες, 4 από την Θεσσαλονίκη και 4 επαρχιακές από όλη την Ελλάδα ομάδες.
Ο νομός Κορινθίας έχει προσφέρει πολλά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αφού κατέχει 5 συμμετοχές στην Α' Εθνική, 23 και στην Β'.(μαζί με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου)
Φέτος η Κορινθία εκπροσωπείται στην Γ' Εθνική με 3 ομάδες (ΑΟ Λουτράκι, ΑΟ Ζευγολατιό, Πέλοψ Κιάτου) σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο, αφού έχουν να αντιμετωπίσουν ''τεράστια'' ονόματα του ποδοσφαίρου μας όπως, Εθνικό Πειραιώς, Ιωνικό, Προοδευτική, Ρόδο, Διαγόρας Ρόδου, Ιάλυσο.
Πρεμιέρα λοιπόν αύριο 1/10 ώρα 16.00 με δύο μεγάλα παιχνίδια για την Κορινθία: ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ - ΛΟΥΤΡΑΚΙ και ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ.
Βέβαια στον όμιλο δεσπόζει το παιχνίδι μιας ... άλλης εποχής, μεταξύ της Προοδευτικής και του Ιωνικού.

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

Προοδευτική-Ιωνικός Νίκαιας
Εθνικός Πειραιά-Ζευγολατιό
Πέλοπας Κιάτου-ΠΑΟ Λουτρακίου
Πανασπροπυργιακός Δόξα-Ρόδος
Κερατσίνι-Ιάλυσος

ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ