Ταξιδεύουμε τα Όνειρά σας!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

ΕΓΙΝΕ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για γκολ


Η κυριότερη είδηση που βγήκε από την σημερινή κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 Αργολίδας και του κυπέλλου είναι ότι δεν υπάρχει ο περιορισμός στις ηλικίες των παικτών που χρησιμοποιούνται και πιο συγκεκριμένα στους μικρούς.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Βασίλης Σιδέρης, το Δ.Σ. αποφάσισε να μην ισχύσει ο συγκεκριμένος περιορισμός (φέτος ήταν οι γεννημένοι το 1999 και νεώτεροι), όπως αναφερόταν στην αρχική προκήρυξη. Κι αυτό μετά απο συζητήσεις που είχε με τις ομάδες και την δυσκολία να βρουν παίκτες αυτών των ηλικιών.
Όπως είπε, επίσης, αυτό το γνώριζαν οι πρόεδροι των ομάδων. Πάνω σε αυτό υπήρξε η τοποθέτηση του προέδρου του Αργοναύτη Λαζ.Τσάλη και του εκπροσώπου του Ατρομήτου Παναριτίου Χρ.Δημόπουλου ότι δεν το γνώριζαν και έχουν προχωρήσει σε σχετικές μεταγραφές.
Στα της διαδικασίας τώρα, ο Βασ.Σιδέρης τόνισε μεταξύ άλλων:
Είμαστε διοίκηση 4 μήνες, στόχος μας είναι η ενότητα και η ισχυροποίηση των ομάδων, δηλαδή να ανέβουν σε ανώτερες κατηγορίες και να σταθεροποιηθούν.
Για μας τους 11 του ΔΣ, είμαστε μια ομάδα που δουλεύει, είμαστε πεισματάρηδες και θα πετύχουμε.
Να ευχηθώ σε παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, καλή χρονιά. Είμαστε εδώ για ότι προβλήματα προκύψουν. Υποσχόμαστε ισονομία και ισοτιμία για όλους, θα το δείτε στην πορεία.
Επίσης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Δημ. Παϊβανάς , ξεκαθάρισε ότι όλες οι ομάδες θα αντιμετωπιστούν ισότιμα από την διαιτησία και αυτό θα το δούν από την 1η αγωνιστική.
Επίσης προέτρεψε τους παράγοντες των ομάδων να ενημερωθούν για τις αλλαγές των κανονισμών και να ενημερώσουν και τους παίκτες τους, ώστε να μην διαμαρτύρονται αδίκως σε κάποιες φάσεις.
Πρωτάθλημα
Για το πρωτάθλημα και για την 1η αγωνιστική έχουμε:
Τροιζηνιακός -ΠανασιναϊκόςΑσκληπιός- ΑριστείωναςΑριστέας- ΑργοναύτηςΣπέτσες- Ολυμπιακός ΑργουςΠΑΟΚ- Ατρόμητος ΠαναριτίουΠοσειδώνας Διδύμων- Ένωση ΛέρναςΠορτοχελιακός- Κορωνίδα ΚοιλάδαςΑστέρας Δρεπανιακός- Ποσειδώνας Πόρου
Κύπελλο
Όσο αφορά το κύπελλο θα γίνει η 1η αγωνιστική στις 9-10 Σεπτεμβρίου και στις 13. Η 2η αγωνιστική θα γίνει στις 16-17 Σεπτεμβρίου.
Μετά την σχετική κλήρωση έχουμε: 
1ος όμιλοςΚορωνίδα Κοιλάδας- ΣπέτσεςΠορτοχελιακός- Ποσειδών Δ.
2ος όμιλοςΠοσειδώνας Πόρου- ΤροιζηνιακόςΜέθανα- ΑΟ Πόρου
3ος όμιλοςΠαμμετοχικός- Κεραυνός ΙρίωνΠανασιναϊκός- ΑσκληπιόςΠανναυπλιακός- Αριστείωνας
4ος όμιλοςΑργοναύτης- Ενωση ΛέρναςΝαύπλιο 2017- Ατρόμητος ΠαναριτίουΔυοβουνιώτης- Αστέρας Δρεπανιακός
5ος όμιλοςΟλυμπιακός Άργους- ΠροσύμνηΠαμμηδεατικός- ΠΑΟΚΡεπό Αριστέας
ΠΗΓΗ: sport.argonafplia.gr