ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΚΟΛ


Βελτιωμένο σε σχέση με τον αγώνα με το Κερατσίνι παρουσιάστηκε το Αιγάλεω επικρατώντας με 4-1 του Ζευγολατιού σε φιλική αναμέτρηση.
Το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα έπαιξε αρκετά καλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα όμως έδειξε ότι τα περιθώρια βελτίωσης ειναι αρκετά.
Από την άλλη το Ζευγολατιό άντεξε για ένα ημίχρονο όπου έδειξε ότι διαθέτει αρκετά αξιόλογο σύνολο με καλή οργάνωση και συνοχή στις γραμμές δείγμα της δουλειάς που γίνεται από τον Παντελή Κολλιάκο.
Το ‘Σίτι’ την κατοχή
Στο α’ μέρος το Αιγάλεω είχε την υπεροχή με το Ζευγολατιό να προσπαθεί να αμυνθεί και να χτυπήσει στην αντεπίθεση.
Το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα είχε καλό ρυθμό με τους Σκοπελίτη, Γούλα και Ηλία Σταύρου να προσπαθούν να δημιουργήσουν το παιχνίδι του ‘Σίτι’ και το πέτυχαν σε μεγάλο βαθμό.
Από την άλλη, το Ζευγολατιό με τον Διαμαντόπουλο να είναι σε καλή ημέρα προσπάθησε κυρίως σε δυο περιπτώσεις να βρει δίχτυα όμως οι προσπαθειες των Διαμαντόπουλου και Αποστολάκη δεν βρηκαν στόχο.
Στο 29′ έγινε το 1-0, όταν ο Ψυχογιός με φάουλ βρήκε το Βέρμπη και ο… killer του ‘Σίτι’ δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.
Το 2-0 έγινε στο 40′ όταν ο Ψυχογιός εκμεταλλεύτηκε το λάθος και με σουτ στην κλειστή γωνία δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-0.
Στην επανάληψη ο ρυθμος δεν έπεσε με τον Βέρμπη στο 63′ να κάνει το 3-0 και τον Παπαδόπουλο στο 70′ να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Τζαφεράκου και να γράφει το 4-0.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σούλης λίγο πριν το τέλος.
ΑΙΓΑΛΕΩ (Ηλίας Καλοπήτας) Κατσούλης (46′ Γιώρας), Κάρδαρης (67′ Κοντιζάς), Ιωαννίδης (67 Τζαφεράκος), Μεϊμάρογλου (71′ Αρβανιτης), Δάρρας (57′ Παπουτσής), Σκοπελίτης (71′ Ναυπλιώτης),Γούλας (57′ Θ. Σταύρου), Σταύρου Η. (67′ Τουλουβασίλης), Σαπαλίδης (46′ Σπανός), Ψυχογιός (71′ Τσαρκάνι), Βέρμπης (67′ Παπαδόπουλος).
ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ (Παντελής Κολλιάκος) Σκούρτης, Αποστολάκης, Πεναίσης (59′), Καντιλιεράκης (75′ Κουτσουμπέλας), Σούλης, Μαλαχάτης, Ζάρκος (59′ Ζαχαρόπουλος), Διαμαντόπουλος, Μαραθιανός (46′ Πρέμπος), Βαλερί (67′ Μαντζώρος) Κοντογιάννης.