ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για αο ζευγολατιου

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν ένα φάουλ στο 52', κι ο Παππάς με απευθείας εκτέλεση έστειλε τη μπάλα να καταλήξει στη δεξιά γωνία του Τσάμη και να «γράψει» το 0-1.

Πολλές χαμένες ευκαιρίες για τους βυσσινί σε μια γενικά καλή εμφάνιση 45 λεπτών, όπου υστέρησαν μόνο στην τελική προσπάθεια, πράγμα για το οποίο ο Πέτρος Μίχος έδειξε να μην ανησυχεί. Αξίζει εδώ να σημειωθεί και αυτό είναι ενδεικτικό της κατάστασης, ότι παρά την ήττα, το γήπεδο και οι 500 περίπου θεατές που βρέθηκαν στις εξέδρες, χειροκρότησαν την ομάδα στη λήξη. 
Αντίθετα με το δεύτερο μέρος, η εικόνα του πρώτου μέρους για τον Αστέρα δεν ήταν αντίστοιχα καλή και αυτό έχει να κάνει τόσο με το πειραματικό σχήμα που επέλεξε ο Μίχος, όσο βέβαια και με την υπερβολική ζέστη που επικρατούσε στο γήπεδο και δεν βοήθησε τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων.
Αστέρας Α' μέρος: Τσάμης, Παγώνης, Μπουτσικάκης, Καμπούρης, Κασάπης, Κασνέτσι, Σταθάτος, Μπαρμπαρούσης, Μπουρντουζάν, Κυριάκος, Λόξας.
Αστέρας Β' μέρος: Τσάμης, Μπουζούρας, Μπουτσικάκης, Αρβανίτης, Κασάπης, Ρόβας, Μπανούσης, Τόρες, Μαρουκάκης, Κέρι, Σταθάτος.
Ζευγολατιό: Σκούρτης, Αποστολάκης, Κοντογιάννης, Παππάς, Μαλαχάτης, Ζαχαρόπουλος, Σπέτσι, Διαμαντόπουλος, Πουρτζαλιάνι, Ζάρκος, Μαραθιανός (Καραγκούνης, Καντηλιεράκης, Κουτσούμπελας, Νάτσης, Μπρέμπος, Μαντζώρος, Καλλίρης, Πολυδωρόπουλος, Σούλης). 
ILIAOIKONOMIA.GR