ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ!



Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Λουτράκι ευχαρίστησε τα πρόσωπα που συνέβαλαν τη φετινή σεζόν στην εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου. Αναλυτικά, το κειμενο:
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Α.Ο Λουτράκι , με αφορμή τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσοι βοήθησαν και αυτή τη χρονιά την προσπάθεια του συλλόγου μας.
Αναλυτικότερα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς και υποστηρικτές μας, που σε μια δύσκολη, οικονομικά και αγωνιστικά, χρονιά στάθηκαν στο πλευρό μας διαθέτοντας στον σύλλογο πόρους αναγκαίους για την εκπλήρωση του έργου του.
Το φίλαθλο κοινό της πόλης αλλά και του νομού Κορινθίας, στάθηκε για άλλη μια χρονιά στο πλευρό μας, στην προσπάθεια να παραμείνουμε στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Η συμπαράσταση τους ήταν εκπληκτική και τους ευχαριστούμε, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά.
Δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε τους γονείς των αθλητών της Σχολής Ποδοσφαίρου, τους αφανείς ήρωες, που στηρίζουν στην πράξη την προσπάθεια του συλλόγου να αναπτύξει το άθλημα του ποδοσφαίρου να προσελκύσει τη νέα γενιά στον αθλητισμό. Για τους ανθρώπους αυτούς που καθημερινά μοχθούν κοντά μας, ένα ευχαριστώ δεν είναι ποτέ αρκετό. Ευχόμαστε σε αυτούς και τις οικογένειες τους ένα όμορφο καλοκαίρι και δίνουμε ραντεβού για τον Σεπτέμβρη.
Στην φετινή μας προσπάθεια είχαμε την συμπαράσταση πολλών και άξιων επιστημόνων που αποτέλεσαν την ιατρική ομάδα που φρόντισε και περιέθαλψε τους αθλητές μας καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς και συγκεκριμένα τους κ.κ. Παπαδόπουλο Παναγιώτη (Χειρουργό Ουρολόγο – Ανδρολόγο), Κανέλλο Γεώργιο (Καρδιολόγο), Παπαθεοδώρου Μιχάλη (Ορθοπαιδικό – Χειρουργό), Τσακωτό Γιώργο (Ορθοπαιδικό – Χειρουργό), Γιαννουλάκη Θάνο (Γενικό Ιατρό), Παπαδημητρίου Αβρααμ (Φυσικοθεραπευτή) Δημογέροντα Αλέξανδρο (Φυσικοθεραπευτή). Η συνεισφορά τους σε όλη την διάρκεια της χρονιάς ήταν σημαντικότατη και τους ευχαριστούμε.
Δεν θα θέλαμε να παραλείψουμε τους κ.κ. Παναγιώτη Αργύρη και τον Αντιδήμαρχο Σακελλαρίου Αναστάσιο, για την άψογη συνεργασία στα θέματα διάθεσης του «Θώδειου» Σταδίου και του γηπέδου των Ισθμίων για την διεξαγωγή αγώνων και προπονήσεων αλλά και τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Πετρίτση Γιώργο καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Καλλίρη Πελοπίδα για την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη που είχαμε για άλλη μια χρονιά σε θέματα καθημερινής λειτουργίας του συλλόγου μας.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για την προβολή των προσπαθειών του συλλόγου μας και κυρίως τον κ. Νικηφόρο Σκούρτη, ο οποίος με τον γραπτό του λόγο αποτέλεσε πολλές φορές πηγή έμπνευσης και αρωγό ελπίδας σε μια δύσκολη χρονιά.