ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

ΑΣΠ...άνε για ...Ά(1)λλες πολιτείες!




































Τρεις σερί νίκες για την ομάδα της εκπληκτικής Κορίνθου στη Λάρισα, και η σπουδαία πρόκριση στον δεύτερο γύρο των πλέι οφ ανόδου, ώθησε τις παίκτριες του Γιώργου Μπούκουρα να ξεσπάσουν σε τρελά πανηγύρια με τη λήξη του αγώνα κόντρα στη Λαμία 
(2-3).





Συγχαρητήρια δήλωση για την ΆΣΠ Κόρινθος βόλεϋ γυναικών και την πρόκριση της στο δεύτερο γύρο των πλει οφ εξέδωσε με δελτίο Τύπου, ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός:
«Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα ΑΣΠ Κόρινθος Βόλεϋ γυναικών για την πρόκριση τους στο final four. Η πρόκριση αυτή μας γεμίζει ελπίδα , χαρά αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν βασίζεται στο ήθος , στο αγωνιστικό πνεύμα , στη σκληρή δουλειά και στην δύναμη ψυχής που εσείς διαθέτετε. Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν στις βολεϊμπολίστριες , στην τεχνική ηγεσία, την διοίκηση , σε όλο το επιτελείο του σωματείου, σε όλους τους αφανείς ήρωες αυτής της μεγάλης επιτυχίας, αλλά και στους φιλάθλους που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας σε όλη την μέχρι τώρα πορεία. Ο Δήμος Κορινθίων θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα σας και να υποστηρίζει όλες σας τις προσπάθειες. Εύχομαι από καρδιάς, καλή δύναμη, καλή συνέχεια και η πρόκριση στο final four να αποτελέσει την αφετηρία μιας σειράς επιτυχιών και διακρίσεων στο μέλλον»
Αλέξανδρος Πνευματικός Δήμαρχος Κορινθίων