ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: ΒΑΡΔΑ - ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2-1



Στο -5 από την πρωτοπόρο Παναχαϊκή διατηρήθηκε ο ΠΑΟ Βάρδας αναφορικά με τον 3ο όμιλο στη Γ’ Εθνική. Εντούτοις, το Λουτράκι αιφνιδίασε για να προηγηθεί στο σκορ λίγα δευτερόλεπτα μετά το πρώτο ημίωρο. Για τους Κορίνθιους κέρδισε πέναλτι ο Γούλας που μετατράπηκε σε γκολ από τον τερματοφύλακα, Διαμαντή για το 0-1 στο 31’!
Στο 51ο λεπτό σημειώθηκε μία σύγκρουση ανάμεσα σε Αγουρίδη και Ζέλο με τον πρώτο να λιποθυμά ανακτώντας τις αισθήσεις του λίγο αργότερα. Μία προβολή του Μάγγου λίγο έλλειψε να καταλήξει σε αυτογκόλ, αλλά ο μέσος των φιλοξενούμενων σώθηκε από το οριζόντιο δοκάρι (68’).
Το τελευταίο 20λεπτο ανήκε αποκλειστικά στους γηπεδούχους που ανέτρεψαν πλήρως τα δεδομένα! Ο Κοκκίνης ισοφάρισε με κεφαλιά στο 70’ για ν’ ακολουθήσει η ολική ανατροπή χάρη σε ιδανική σέντρα του Γούρμου προς τον Σαμπανέι για το τελικό 2-1.
Το Λουτράκι έφτασε κοντά στην ισοφάριση έχοντας δοκάρι σε μακρινό σουτ του Ζέλου στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος): Καπούταγλης, Π. Πολίτης, Αγουρίδης (58' λ.τ. Γούρμος), Νικολόπουλος, Κοκκίνης, Ανδριέλος, Γ. Πολίτης, Βατσής (84’ Καρούτης), Καλογερόπουλος (70’ Πατάπης), Ντόμας, Σαμπανέι.
ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Νίκος Μεσολόγγης): Διαμαντής, Παναγόπουλος, Χουστουλάκης, Ζέλο, Τζορμπατζίδης, Κοσκινάς (81’ Βοϊδίλας), Γουλάς (90+7' Σιώκος), Μάγγος, Κωβαίος, Αποστολάκης, Δημάκης (89' Γκιζαριώτης).