ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ 5-0



Η Παναχαϊκή πήρε αυτό που ήθελε, καθώς συνέτριψε με σκορ 5-0 τον ΑΟ Ζευγολατιού στο γήπεδό της για τη 19η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής!
Το φιλμ του αγώνα:
7′ Σουτ του Σπανού, ο Μητσόπουλος δεν ανησυχεί και μπλοκάρει τη μπάλα.
16′ Ο Γιάννης Σπανός σκοράρει για την Παναχαϊκή. Ο Αδαμόπουλος εκτελεί το φάουλ, ο Σπανός θα κάνει τη κεφαλιά και θα νικήσει τον Μητσόπουλο.
18′ Δοκάρι για τη Παναχαϊκή που λίγο έλλειψε να κάνει το 2-0. Μετά από δυνατό σουτ του Σπανού, η μπάλα τραντάζει το οροζόντιο δοκάρι του Μητσόπουλου.
28′ O Ελευθεριάδης εκμεταλλεύεται τη κακή συννενόηση του Μητσόπουλου με τον Ποτήρη, θα μπει σφήνα και θα κάνει το 2-0 σημειώνοντας το 7ο φετινό του τέρμα.
32′ Εκτελεί απευθείας ο Ατματζίδης, μπλοκάρει εύκολα ο Βρονταράς.
47′ Απίστευτο γκολ από τον Χρήστο Ελευθεριάδη που κάνει δύο τα προσωπικά του τέρματα.Ο Βλάχος σεντράρει από δεξιά και ο Ελευθεριάδης σουτάρει στη κίνηση από το ύψος του πέναλτι στέλνοντας τη μπάλα στην οροφή των διχτύων.
53′ Μεγάλη ευκαρία για την Παναχαϊκή ο Ελευθεριάδης από πλεονεκτική θέση σουτάρει στην αγκαλιά του Μητσόπουλου.
54′ Γκολ 4-0 με τον Σπανό! Ο Μπουρλάκης, σεντράρει απο δεξιά και ο Γιάννης Σπανός με λόμπα γράφει το 4-0 διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα. 
73′ Γκολ από τον Μαστραντωνάκη λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι. Έπειτα από πάσα πάρε-βάλε του Στεργίδη θα πλασάρει σε κενή εστία ο μικρός!
76′ Σέντρα από τον Στεργίδη ο Μωραΐτης πιάνει ανενόχλητος τη κεφαλιά αλλά στέλνει τη μπάλα έξω από τα δοκάρια του Μητσόπουλου.

Παναχαϊκή (Σ.Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Αδαμόπουλος(58′ Τσαφταρίδης), Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης, Γκίνο, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Στεργίδης, Μπουρλάκης (70′ Μαστραντωνάκης), Σπανός (61′ Μωραΐτης).
ΑΟ Ζευγολατιού (Π. Κολλιάκος): Μητσόπουλος, Ατματζίδης, Σιγάλας, Ποτήρης, Ντούνης, Μαλαχάτης, Παϊνέσης, Σενάι(45′ Θοδωρόπουλος), Χρυσαφίδης, Διαμαντόπουλος(45′ Κατσαβριάς), Ζανελάρης.

Πηγή: patragoal