ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΑΧΑΙΚΗ 2-1



Περίοδο φόρμας διανύει το Λουτράκι σε μία κρίσιμη καμπή του φετινού πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά επιβλήθηκε με 2-1 της Αχαϊκής σε κυριακάτικη (12/02) αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής αναφορικά με τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Το σκορ άνοιξε στο 16ο λεπτό με τον Τζορμπατζίδη, αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα έχοντας ως σκόρερ τον Αναγνωστόπουλο στο 23’. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν στο δεύτερο και νικητήριο γκολ μετά από ανατροπή του Χουστουλάκη και υπόδειξη πέναλτι στο 49ο λεπτό.
Ο Βλάχος ανέλαβε την εκτέλεση με τον Δρακόπουλο ν’ αποκρούει ασταθώς με τον πρώτο να πλασάρει εκ νέου διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Σημειώνεται ό, τι οι Τζορμπατζίδης και Μικελάτος συγκρούστηκαν στο 63ο λεπτό για να φτάσει προληπτικά ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Παρ’ όλα αυτά τραυματίστηκε και ο Διαμαντής στο 90ο λεπτό διότι ο αγκώνας του έμπειρου τερματοφύλακα συγκρούστηκε με κάποιο κεφάλι, ενώ υπάρχουν φόβοι για κάταγμα.
ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Νίκος Μεσολόγγης): Διαμαντής, Παπαναστασίου, Σιώκος, Τζορμπατζίδης (68’ Ζέλος), Νικολάου, Βλάχος, Παναγόπουλος, Κωβαίος (68’ Γούλας), Αποστολάκης, Ζερβός (75’ Πουλάκος).
ΑΧΑΪΚΗ (Αλέξανδρος Γαβριλόπουλος): Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Μετζελόπουλος (65’ Αγγελόπουλος) , Ρίλντι, Κωνσταντινόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γεωργόπουλος (88’ Μαντάς), Κωστούλας, Μικελάτος, Αναγνωστόπουλος (76’ Σπυρόπουλος).