ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: ΧΑΛΚΙΔΑ - ΘΗΒΑ 1-1



Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ντέρμπι μεταξύ του Α.Ο. Χαλκίδας και του Α.Ο. Θήβα με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν ευχαριστημένοι με τον βαθμό από την Χαλκίδα.
Η Χαλκίδα παρότι προηγήθηκε στο σκορ και ήταν καλύτερη καθ όλη την διάρκεια του αγώνα δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο που θα τις έδινε την δυνατότητα να ανέβει ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο καλύτερα και με ασφυκτική πίεση προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Το σουτ του Πολίτη στο 18΄ βρήκε σε πόδια αμυντικών και κατέληξε σε κόρνερ. Στο 30΄ ο Βαλκάνος σέντραρε όμως ο Βεζυρτζόγλου δεν κατάφερε να νικήσει τον Μόνο. Μετά το 35΄ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν από το καβούκι τους και στο 36΄ ο Ντουμάνης έδειξε έτοιμος στο σουτ που επιχείρησε ο Αργυρίου. Ο Α.Ο.Χ. παρά την κατοχή μπάλας δυσκολευόταν να βρεί διαδρόμους στην καλοστημένη άμυνα της ομάδας του Γ.Λάμπρου.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού ανέβηκε με την Θήβα να απειλεί στο 51΄ με την κεφαλιά του Σπανού να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ντουμάνη. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι και περίπου για 25΄ κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Πολίτης στο 58΄ έπιασε το δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι αφού πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι. Η Χαλκίδα άνοιξε το σκορ στο 64΄ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πολίτη ο Μπακομήτρος πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Μόνου. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να καθαρίσουν το παιχνίδι όμως η κεφαλιά του Βεζυρτζόγλου μετά από σέντρα του Μπαλού κατέληξε στα χέρια του πορτιέρο της Θήβας. Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια στο 78΄ με τον Σπανό να εξαπολύει δυνατό σουτ η μπάλα να βρίσκει το πόδι του Μπακομήτρου και να καταλήγει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ντουμάνη. Στα λεπτά που απέμειναν οι 2 αντίπαλοι μάλλον συμβιβάστηκαν με τον βαθμό της ισοπαλίας και έτσι καμία από τις δύο δεν κατάφερε να φανεί απειλητική.

Α.Ο.Χαλκίδας: Ντουμάνης, Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα (85΄ Ανέστης), Μπαλού, Ντελέκος, Βεζυρτζόγλου, Πολίτης, Βαλκάνος ( 81΄ Χατζηστάμου).
ΑΟ Θήβα: Μόνος, Κουτσούμπας (70΄ Δέδες), Τσατσαρώνης, Ευθυμίου, Ευσταθίου, Γεωργίου, Αργυρίου, Αντωνίου, Σπανός, Τσομπάνης (70΄ Τόσκας) Μαλισσιώβας.

Πηγή: eviagoal.blogspot