ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 0-2



Η Παναχαϊκή έκανε τα απολύτως… απαραίτητα προκειμένου να φτάσει σε ακόμη μία επιτυχία αποδεικνύοντας έμπρακτα τον τίτλο του φαβορί. Έτσι, οι «κοκκινόμαυροι» επιβλήθηκαν με 2-0 της Δόξας Μεγαλόπολης στη σημαντικότερη κυριακάτικη (19/02) αναμέτρηση που διεξήχθη για την 20η αγωνιστική του 3ου ομίλου στη Γ’ Εθνική.
Παράλληλα, πανηγύρισαν το παρθενικό τους διπλό για το 2017 υπό αρκετά δύσκολες καιρικές συνθήκες κυρίως από την έντονη βροχόπτωση που απέφερε κατά συνέπεια έναν «βαρύ» αγωνιστικό χώρο.
Οι Αρκάδες μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, όταν ο Πρίκας βγήκε τετ-α-τετ με τον Βρονταρά για να νικηθεί από τον έμπειρο τερματοφύλακα των Πατρινών στο 15ο λεπτό. Σε γενικές γραμμές οι γηπεδούχοι ήλεγχαν το ματς στη διάρκεια του πρώτου ημιώρου αφήνοντας την κατοχή μπάλας στην Παναχαϊκή.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 33ο λεπτό, αλλά ο Χρήστου νίκησε τον Μπουρλάκη κάνοντας έγκαιρη έξοδο σε φάση τετ-α-τετ. Η Δόξα Μεγαλόπολης ανταπέδωσε με σουτ του Ασημακόπουλου που απέκρουσε ο Βρονταράς πέφτοντας στην αριστερή του γωνία στο 38’.
Ωστόσο, η Παναχαϊκή βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί δευτερόλεπτα πριν την ανάπαυλα! Ήταν μία υποδειγματική σέντρα του Μπουρλάκη και ο Γιάννης Σπανός άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.
Οι Στεργίδης – Φωτάκης και Γκίνο ανέλαβαν πολλές οργανωτικές πρωτοβουλίες κρίνοντας ουσιαστικά την τελική έκβαση του ματς. Σημείο αναφοράς στην επίθεση αποτελούσε ο σκόρερ του πρώτου γκολ.
Η Δόξα Μεγαλόπολης ξόδεψε ακόμη μία κλασσική ευκαιρία, όταν ο Πρίκας σούταρε άουτ από ευνοϊκή θέση με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Παρ’ όλα αυτά η Παναχαϊκή απειλούσε πολύ συχνότερα εντείνοντας τόσο την πίεση όσο και τις τελικές προσπάθειες για δεύτερο γκολ.
Κάτι τέτοιο συνέβη πράγματι στο 75ο λεπτό έπειτα από ασίστ του νεοεισελθόντα Σιαλμά και άψογο πλασέ του Στεργίδη που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ (Ηλίας Κατσούλας):Χρήστου, Αλεξανδρής, Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Καλεμάνης, Αντώνακας, Πρίκας, Κατσαρός, Παναγιωτίδης, Ν.Λυμπερόπουλος (31’ λ.τρ. Κ. Ασημακόπουλος), Δ. Λυμπερόπουλος.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Τσαφταρίδης, Γκίνο, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Στεργίδης (88’ Μαστραντωνάκης), Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Μπουρλάκης (78’ Μπιτσάκος), Σπανός (73’ Σιαλμάς).