ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 2-0



Οι Πατρινοί παραμένουν ακλόνητοι στην κορυφή του 3ου ομίλου μετά από 15 αγωνιστικές στην Γ’ Εθνική. Χαρακτηριστικά, επιβλήθηκαν με 2-0 της Ένωσης Ερμιονίδας σε κυριακάτικο (15/01) ματς ξεπερνώντας τους δεύτερους φιλοξενούμενους κατά οκτώ βαθμούς!
Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να βρουν δίχτυα από νωρίς. Ήταν το 9ο λεπτό, όταν ο Πονηρός απέκρουσε σουτ του Αργυρόπουλου για ν’ ακολουθήσει άστοχο σουτ του Ελευθεριάδη στην εξέλιξη της φάσης! Μία εκτέλεση φάουλ του Φωτάκη (12’) προσέκρουσε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων που αντέδρασαν με δύο άστοχα σουτ του Σελμανάι (35’, 39’).
Για την Παναχαϊκή χάθηκε ακόμη μία ευκαιρία πριν την ανάπαυλα με άστοχο σουτ του Μωραΐτη. Το σκορ άνοιξε στο 59ο λεπτό με τον Ελευθεριάδη να εξιλεώνεται για την τεράστια ευκαιρία που είχε σπαταλήσει νωρίτερα προ κενής εστίας!
Ο ίδιος απείλησε εκ νέου σουτάροντας, αλλά ο Πονηρός απέκρουσε με τα πόδια στο 67’. Όλα κρίθηκαν στο 80ο λεπτό χάρη σε πλασέ του Σιαλμά που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Αδαμόπουλος, Μπιτσάκος, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Στεργίδης, Φωτάκης (89′ Κωνσταντινίδης), Ελευθεριάδης, Αργυρόπουλος (61′ Γκίνο), Μωραίτης (54′ Σιαλμάς).
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Θανάσης Στάϊκος): Πονηρός, Σκεντεράι, Σαμαράς, Τζιέρης, Νότης (89′ Μπούρας), Κιοσές (87′ Σχοινάς), Παλαιοπάνος, Παπαϊωάννου, Τσόφλιος (65′ Σαλταπήδας), Σελμανάι, Τριμπόνιας.