ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

'ΑΝΟΙΧΤΟΙ'' ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ 06 ΚΑΙ Π.Α.Σ.!


















Ισόπαλο με σκορ 1 – 1
τελείωσε στο ΔΑΚ Κορίνθου το ντέρμπι ανάμεσα στην πρωτοπόρο Κόρινθος 06 και την ιστορική ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας,που μεταδόθηκε ζωντανά ραδιοφωνικά αποκλειστικά από το σταθμό μας(φωτό από το δημοσιογραφικό μας θάλαμο στο ΔΑΚ ΚΟΡΙΝΘΟΥ).
Ο αγώνας παρουσίασε  όλα εκείνα τα στοιχεία , ενός μεγάλου ντέρμπι καθώς είχε πάθος δύναμη φανατισμό και λίγα… επεισόδια, ιδίως στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για όλα για την νίκη.  Οι γηπεδούχοι είχανε μία επιθετική πρωτοβουλία που σταματούσε πότε ο γκολκίπερ του ΠΑΣ , Αθανασόπουλο και πότε τα δοκάρια… Η Κόρινθος ΄06 στο πρώτο ημιχρόνιο έχασε κλασικές ευκαιρίες στο 30΄ με τον Σπέτσι και στο 36΄με τον Τσουμάνη.   
            Η επιθετική πρωτοβουλία  των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στην επανάληψη, όπου στο δίλεπτο 51 -52΄ με αλλεπάλληλα σουτ ο Σιδέρης και ο Αράπογλου σημάδεψαν τα δοκάρια ( κάθετο + οριζόντιο) της εστίας του ΠΑΣ. Και ενώ η ΄06 «σφυροκοπούσε» χωρίς αποτέλεσμα την εστία του Αθανασόπουλου, ο ΠΑΣ Κόρινθος πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 78΄, όταν ο Χίσο που είχε περάσει ως αλλαγή τρία λεπτά πριν τροφοδότησε τον Λάλαϊ που με κεφαλιά , βρήκε  τον Γρηγόρη Ράπτη που με διαγώνιο σουτ σημείωσε το 0 – 1 , παγώνοντας τους γηπεδούχους, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των οπαδών της «Μπάρτσα» . 
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η Κόρινθος ΄06, ισοφάρισε στο τελικό 1 – 1. Σε μια φάση διαρκείας από τα αριστερά ο Αράπογλου με μια σέντρα ακριβείας βρήκε τον Σπέτσι που πήδηξε ποιο ψιλά από όλους και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Αθανασόπουλου.

Προς στιγμή απειλήθηκαν επεισόδια, όπου ο διαιτητής Νεοφυτιάδης μοίρασε αρκετές κίτρινες κάρτες ( Φίλη , Χίσο, Χανδρινό και Κυριακίδη), ενώ με κόκκινη κάρτα απέβαλε τον Στίλα της ΄06.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006: Χανδρινός, Ροθώνης, Φίλης, Σιδέρης Δ., Σπέτσι, Καζάλοφ, Πασαλίδης,  Στίλα (83’ Γκολέμης), Τσουμάνης ( 64΄ Κόκκας), Λελούδας,  Αράπογλου
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αθανασόπουλος, Μούστα, Εμμανουήλ, Σγούρος, Σπυρόπουλος, Κυριακίδης, Καλογέρης, Λαλάης, Κούσης ( 55΄ Σιδέρης Κ.), Γεωργίου (74΄ Χίσο), Ράπτης.