ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Ζυμώσεις στην Αχαϊκή

Ζυμώσεις στην Αχαϊκή


Πιθανόν να βγει πιο δυνατή η ομάδα της Κάτω Αχαγιάς από την «περιπέτεια» με την αντικανονική συμμετοχή του Μενίκου στο ματς με τον Αστέρα Αμαλιάδας.

Αρκετά δύσκολες ήταν οι πρώτες ώρες στις τάξεις της Αχαϊκής, μετά το τελευταίο σφύριγμα στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής με τον Αστέρα Αμαλιάδας και τη διαπίστωση πως οι τρεις βαθμοί που είχαν κατακτηθεί με κόπο στον αγωνιστικό χώρο, πρόκειται να χαθούν (μαζί με άλλους τρεις...) στα... χαρτιά εξαιτίας της αντικανονικής συμμετοχής του Μενίκου. Οι τριβές στο εσωτερικό των κιτρινόμαυρων και οι συνεπαγόμενες αποδόσεις ευθυνών μεταξύ των υπευθύνων δημιουργούσαν κλυδωνισμούς που έθεταν σε κίνδυνο τη σταθερότητα στην ιστορική ομάδα. Ωστόσο, καθώς οι μέρες περνούν, φαίνεται πως οι κραδασμοί απορροφούνται, δίνοντας τη θέση τους σε ζυμώσεις που γίνονται, προκειμένου να βγει πιο δυνατή η ομάδα της Κάτω Αχαγιάς από αυτή την περιπέτεια. Άλλωστε, άπαντες καταλήγουν στην σκέψη πως «το λάθος έγινε και ο χρόνος πίσω δεν γυρίζει»...
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στο σαββατοκύριακο ο Μάκης Σταματόπουλος θα έχει επαφές με επιχειρηματία, ο οποίος πιθανόν να σταθεί στο πλευρό της και να στηρίξει οικονομικά την προσπάθεια που γίνεται. Μάλιστα, πρόκειται για ιδιαίτερα γνώριμο πρόσωπο στον οργανισμό της Αχαϊκής, που έχει προσφέρει επανειλημμένως στο παρελθόν με τον ίδιο τρόπο.
Εφόσον οι συζητήσεις έχουν θετική εξέλιξη, μόνο οφέλη θα έχει να «γευθεί» η Αχαϊκή, στο στρατόπεδο της οποίας έχει ξεκινήσει ήδη η προσπάθεια για βαθμολογική και κυρίως ψυχολογική ανάκαμψη.