ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ - ΛΟΥΤΡΑΚΙ 3-0



Ο Αστέρας Αμαλιάδας καταλαμβάνει την τελευταία θέση στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Εντούτοις, η ομάδα της Ηλείας εμφανίζεται σαφώς βελτιωμένη στην αντίστοιχη διοργάνωση του Κυπέλλου, όπως απέδειξε στο κυριακάτικο (16/10) 3-0 επί του Λουτρακίου για την α’ φάση.
Με τη συμπλήρωση μίας ώρα αγώνα άνοιξε το σκορ, όταν ο Σταθάτος νίκησε τον Μανδώτο σε τετ-α-τετ. Στο 77ο λεπτό ο Αντωνόπουλος κέρδισε πέναλτι και ο Μπράβος εκτέλεσε εύστοχα διπλασιάζοντας το προβάδισμα των φιλοξενούμενων!
Ο Σταθάτος σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα στο 79’. Για τους φιλοξενούμενους είχε δοκάρι ο Γεωργούλιας στο 74’.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Μ. Βλάχος): Τσάμης (87’ Βλάχος), Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος, Μπαρδούσης, Μπράβος, Μπουζούρας, Σταθάτος, Δούλος, Μελετίδης (67’ Παπουτσής), Μπαρμπαρούσης (83’ Μητρόπουλος), Παρασκευόπουλος.
ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Ν. Μεσολόγγης): Μανδώρος, Νικολάου, Λάϊος, Σιώκος, Μπριλάκης, Τσώκος (83’ Βαλκάνος), Τσιώλης (72’ Γεωργούλιας), Μάγγος, Κωββαίος, Ζερβός (83’ Παππάς), Παπαναστασίου.