ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ: ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 1-0

image


Με γκολ του Τέλη Σαλαπάτα μετά από πάσα του αδερφού του Παναγιώτη, ο Παναρκαδικός κέρδισε με 1-0 τη Δόξα Μεγαλόπολης και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.
Οι δύο προπονητές των ομάδων, Γιώργος Αντωνόπουλος και Βασίλης Κούβαλης έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε παίχτες που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ στις πρώτες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Γ’Εθνικής.
Το πρώτο ημίχρονο δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Στην επανάληψη, ο Παναρκαδικός ανέβασε την απόδοσή του και αφού έχασε αρκετές ευκαιρίες, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 75′ με τον Τέλη Σαλαπάτα, ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, μετά από σέντρα του Παναγιώτη Σαλαπάτα. Η Δόξα έφτασε κοντά στην ισοφάριση λίγο ατγότερα, όμως ο Ψυχογιός είπε «όχι» στον Ασημακόπουλο.
Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Χουστουλάκης, Βουτσελάς, Καλύβας, Μπίσσιας, Αρδάμης (82′ Σταθουλόπουλος), Μέλλος (74′ Αρ. Σαλαπάτας), Δήμος, Κολιόπουλος, Π. Σαλαπάτας, Γκρόσιος (57′ Καδάς)
Δόξα Μεγαλόπολης:Ρούτσης, Αθανασιάδης (51′ Κατσαρός), Γ. Αλεξανδρής, Βασιλείου, Γιαννόπουλος, Μανιός, Γκ. Πέπα, Κ. Ασημακόπουλος, Θ. Ασημακόπουλος, Πρίκας (69′ Ν. Λυμπερόπουλος), Οργκ. Πέπα (76′ Νάνος)
Πηγή: arcadia-sports