ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 0-1

Πρώτη και αήττητη η Παναχαϊκή!


Πρώτη και αήττητη είναι πλέον η Παναχαϊκή, η οποία κατάφερε με την νίκη της επί του ΠΑΟ Βάρδας, να βάλει παράλληλα τέλος στο εντός έδρας αήττητο που είχε η «Μπάρτσα».

Στα του παιχνιδιού, το συγκρότημα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ήταν αυτό που μπήκε καλύτερα στον αγώνα από τους ««πράσινους» της Ηλείας και μόλις στο 6΄ έφτασε κοντά στο να κάνει το 0-1, η κεφαλιά όμως του Γκίνο αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Καπούταγλη.
Από το σημείο εκείνο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να μην υπάρξει κάποια άλλη αξιόλογη φάση στο παιχνίδι. Όλα αυτά μέχρι το 32΄ όταν ο Σιαλμάς με γυριστό σουτ, νίκησε τον Καπούταγλη για να κάνει το 0-1 για λογαριασμό των Αχαιών. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου προσπάθησε να αντιδράσει, προκειμένου να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης χωρίς όμως να τα καταφέρει, με συνέπεια το ήδη υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι την λήξη του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 46΄ οι «κοκκινόμαυροι» έφτασαν κοντά στο να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους, το σουτ όμως του Μωραΐτη αντί για τα δίχτυα του Καπούταγλη, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι τους τέρματος του. Αυτό το οποίο δεν πέτυχε ο ίδιος, θα μπορούσε να το είχε πετύχει, ένας πρώην παίκτης των γηπεδούχων ο Κωνσταντινίδης το σουτ του όμως στο 57΄ δεν είχε την κατάληξη που αυτός θα ήθελε.
Η πρώτη αξιόλογη φάση από πλευράς ΠΑΟΒ, ήρθε στο 62΄ με το σουτ του Ντόμα να περνά ελάχιστα άουτ, από την εστία του Βρονταρά. Στο 86΄ η ομάδα της Βάρδας έχασε ακόμα μια καλή στιγμή προκειμένου να κάνει το 1-1, το σουτ όμως του Καζαντζή από πλάγια θέση κατέληξε άουτ. Παρά τις προσπάθειες των «πρασίνων», οι οποίοι προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, αυτές δεν καρποφόρησαν, με συνέπεια το υπάρχον αποτέλεσμα να μείνει ως έχει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Νίκα από τον σύνδεσμο της Μεσσηνίας.
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος): Καπουταγλής, Καρούτης (61′ Πολίτης), Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Βραχνής, Πολίτης, Βάτσης, Σαμπανέι, Ντόμας, Γούρμος (64΄Καζατζής).
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Λαμπρόπουλος, Γκίνο, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Ελευθεριάδης, Φωτάκης, Μαστραντωνάκης (70΄Μπιτσάκος) , Στεργίδης (56′ Κωνσταντινίδης) , Σιαλμάς (46′ Μωραΐτης).
Πηγή: sdna