ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!

brestovichki


Η κακοδαιμονία των τραυματισμών, οι οποίοι ξεκίνησαν νωρίς φέτος, συνεχίστηκε και στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Παναργειακό. Στο ιατρικό δελτίο και δίπλα από τα ονόματα των Τσιώλη, Σιώκου και Παπαναστασίου προστέθηκε πλέον και αυτό του Kiril Brestovichki.
Ο άτυχος επιθετικός των οράνιε χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στην αναμέτρηση του Άργους και αγωνίστηκε ελάχιστα λεπτά. Στο 75ο λεπτό εισήλθε στον αγώνα, ενώ στο 77ο λεπτό τραυματίστηκε σε σύγκρουση με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων στην προσπάθεια του να στεφθεί σκόρερ. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, δοκίμασε ανεπιτυχώς να συνεχίσει και στο 82ο λεπτό τελικά αντικαταστάθηκε.
Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης την επόμενη μέρα έδειξαν ένα βαρύ διάστρεμμα, που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα τον κρατήσουν μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου 15 μέρες. Είναι χαρακτηριστικό ότι την Δευτέρα, ο ποδοσφαιριστής δεν μπορούσε να περπατήσει.
Ο κ. Μεσολόγγης δεν μπορεί να υπολογίζει επίσης στους Γιώργο Παπαναστασίου, οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία για τη θλάση που υπέστη στον αγώνα της πρεμιέρας με την Ερμιονίδα. Ο Ηλίας Σιώκος, τυχερός μέσα στην ατυχία του, αφού υπέστη μερική εξάρθρωση στον ώμο του χωρίς να έχουν πειραχτεί όμως οστά ή σύνδεσμοι, συνεχίζει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που του υπέδειξε ο θεράπων γιατρός.
Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν προλαβαίνουν σε καμία περίπτωση τον αγώνα της Δευτέρας με τον Αιολικό και θα κάνουν αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμοι στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής απέναντι στην Αχαϊκή.
Τα θετικά νέα για τον τεχνικό των οράνιε έρχονται από την πορεία της αποθεραπείας του Αποστόλη Τσιώλη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε τραυματιστεί στις 27 Αυγούστου, στο εκτός έδρας φιλικό με τον Ιωνικό. Ένα δυνατό χτύπημα στο γόνατο του δημιούργησε οστικό οίδημα και ακολούθησε για δύο εβδομάδες συντηρητικό πρόγραμμα. Στο τέλος της περασμένης εβδομάδας επανεξετάστηκε από τον θεράποντα γιατρό του, ο οποίος έδωσε το «πράσινο φως» στον παίκτη για να ξεκινήσει προπονήσεις. Ο παίκτης θα συμμετάσχει σε φουλ ρυθμό στο πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας και θα δείξει αν μπορεί να τεθεί στη διάθεση του κ. Μεσολόγγη για τον αγώνα με τον Αιολικό.