ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ Ο ΒΑΘΜΟΣ

Κακαλέτρης: Σημαντικός υπό προϋποθέσεις...


Ο τεχνικός του Τσικλητήρα Πύλου τόνισε πως ο βαθμός στη Θήβα, όπως και κάθε εκτός έδρας βαθμός, θα έχει αξία μόνο αν η ομάδα του εκμεταλλεύεται την έδρα της.

Πριν τη «σέντρα» του αγώνα στη Θήβα η ισοπαλία μάλλον θα... ηχούσε όμορφα στα αυτιά των ανθρώπων του Τσικλητήρα ως ενδεχόμενο. Ωστόσο, το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να αποφύγουν την ήττα μόλις σε μία από τις τελευταίες φάσεις της αναμέτρησης, άφησε πικρή γεύση στον Νίκο Κακαλέτρη και τους ποδοσφαιριστές του. Εν τέλει, ο έμπειρος τεχνικός κρατά τον βαθμό με τον οποίο επέστρεψε στη βάση της η πρωταθλήτρια Μεσσηνίας, αλλά... υπό προϋποθέσεις!
«Φτάσαμε πολύ κοντά στη νίκη, όμως σε μία ολιγωρία, σε μία αδράνεια της άμυνας στα τελευταία λεπτά δεχθήκαμε την ισοφάριση. Σίγουρα, μας μένει μία πικρία για το χρονικό σημείο που χάθηκε η νίκη. Παρ' όλα αυτά, ο κάθε βαθμός που παίρνουμε εκτός έδρας είναι σημαντικός, αρκεί ταυτόχρονα να εκμεταλλευόμαστε την έδρα μας» ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιό του στο pamebala.gr.
Αξίζει να σημειωθεί πως σε καλή κατάσταση βρίσκεται ο Ηλίας Παναγόπουλος, που βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος και όντας αναίσθητος μετά από εναέρια σύγκρουση με τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 69' της προχθεσινής (18/9) αναμέτρησης. Ο νεαρός αμυντικός διακομίστηκε στο νοσοκομείο, με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε να βγαίνουν «καθαρές».