ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ 1-2 ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΜΑΡΩΝ !









Ένα όμορφο ματς με συναρπαστική εξέλιξη στο τέλος του παρακολούθησαν οι φίλοι και των δύο ομάδων που πήγαν στο γήπεδο Δημητρόπουλου.Την πρόκριση πήρε με 2-1 ο Απόλλωνας Συνοικισμού Αιγίου χάρη στα γκολ του Κορδά με απευθείας φάουλ στο 41' και του Παπαβραμόπουλου με κοντινό πλασέ στο 82'. Μείωσε στο 90' με πέναλτι ο Λιβαθινόπουλος.

 Ο Αχιλλέας Καμαρών μπήκε δυνατά αλλα όσο κυλούσε το χρονόμετρο ο Απόλλωνας έκανε αισθητή την παρουσία του ,με την πρωτοβουλία των κινήσεων να μετουσιώνεται σε μεγάλες ευκαιρίες στο 11'  με το χαμένο τετ-α-τετ του Κορδά που αποτέλεσε τον κύριο εκφραστή των περισσότερων επιθετικών ενεργειών των φιλοξενούμενων!
 Από την άλλη ένας πραγματικός ''έφηβος'' ο Γιώργος Αμασιάδης ,ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα μαζί με τους Λιόση και Παρτάλη ,με τον Λιόση να...''ισοφαρίζει'' τα τετ - α - τετ στο 20' και τον Παρτάλη να εξαπολύει δυνατό σουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδημητρόπουλου στο 31'.

Ο αγώνας μεταδόθηκε ολόκληρος ραδιοφωνικά από
το Greekradio web channel!

Αχιλλέας Καμαρών (Φ. Φιτσιάλος): Καμίτσας, Ντακούλιας, Τέρπος, Σουβαλιώτης, Λιόσης, Μητσόπουλος, Φουρκής, Κανελλής,Αμασιάδης, Λιβαθινόπουλος,Παρτάλης. Έπαιξαν και οι: Ηλίας, Καραμπούλας.
Απόλλων Συνοικισμού (Γ. Παλαιολογόπουλος): Παπαδημητρόπουλος, Κοτσαύτης, Βερβέρογλου, Παπαβραμόπουλος,Κάρμας,Θεοδωρόπουλος, Κορδάς, Θεοτοκάτος, Φαμπιάν, Χένρι, Μπακρόζης. Έπαιξαν και οι Σανδραβέλης, Λαμπρόπουλος, Σεζάρ.