ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ''ΕΞΠΡΕΣ'' ΤΗΣ ΓΈΘΝΙΚΗΣ!



Πατώντας επάνω στις φωτογραφίες ,μεγαλώνει το μέγεθός τους













Μια άρτια οργανωμένη
από την ΕΠΣ Αχαΐας εκδήλωση και με εντυπωσιακά γοργούς ρυθμούς κλήρωση ''εξπρές'' των τεσσάρων ομίλων της Γ΄Εθνικής,διεξήχθη χθες στο ξενοδοχείο''Πόρτο Ρίο''στην Πάτρα.
Παρόντες ,παράγοντες ομάδων από όλη την Ελλάδα σε μια πρωτοποριακή απευθείας μετάδοση που είχατε την ευκαιρία να ακούσετε αποκλειστικά από το GREEKRADIO WEB CHANNEL και τους ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.
Με απόλυτη ακρίβεια στις 9μμ. ακριβώς ξεκίνησε η διαδικασία της κλήρωσης με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας  και Οικοδεσπότη κκ.Μπαλαφούτη να καλωσορίζει τους παρευρισκόμενους δίνοντας το λόγο στον Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος κκ.Τζανόπουλο για να ξεκινήσει η διαδικασία της κλήρωσης της ομάδας από τον 4ο Όμιλο που θα ...''μετανάστευε'' στον 3ο και που τελικά ήταν ο Φωστήρας!
Ειδική αναφορά έγινε στον Στέλιο Γιαννακόπουλο που βρέθηκε και αυτός στην Πάτρα!
Ο κ.Τζανόπουλος τόνισε πως σκοπός ήταν να ικανοποιηθούν τα αιτήματα όλων των ομάδων και ευχαρίστησε και τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας για την προβολή της Κλήρωσης.
Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε το χορευτικό event από cheerleaders, ενώ δόθηκαν και αναμνηστικές μικρές μπάλες στους εκπροσώπους των ομάδων!
Ο σταθμός θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Μπαλαφούτη για την εξαιρετική του υποδοχή και φιλοξενία.


* Μετά το πέρας της εκδήλωσης η ΕΠΣ Αχαΐας παρέθεσε  δεξίωση σε πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα.